Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Griftdijk (Woudenberg) 3931 MC Woudenberg

Te huur Griftdijk (Woudenberg) 3931 MC Woudenberg

 (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg
Huurprijs
€ 1.195
Inclusief
Electra
Huis ID
1464
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
135 m²
Bouwjaar 1935
Perceeloppervlak 590 m²
Inhoud 572 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

Landelijk wonen en toch dichtbij Amersfoort en de uitvalswegen A-12 en A-28 zitten? Dan kan in deze fraaie en zeer bijzondere 2 onder 1 kap woning in Woudenberg. De woning heeft een prachtige tuin en is uniek in zijn soort.

Langst het water, met een landelijk uitzicht, dichtbij Amersfoort en de uitvalswegen, vindt u deze fraaie 2 onder 1 kap woning in Woudenberg. Rust en ruimte maar ook dichtbij schoelen en winkels, kortom een unieke locatie waar u deze fraaie  jaren 30-woning vindt. De grote omliggende tuin maken het plaatje compleet.

Indeling:
Via de hal betreedt u de L- woonkamer, die door de prachtige uitbouw met veel ramen erg licht is. De woonkamer herbergt een grote kelderkast en een diepe kast waardoor er voldoende bergruimte is. De half openkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft een fraaie robuuste uitstraling. via de woonkamer komt u in het achterliggende gedeelte waar het toilet zich bevindt en de ruime garage 35m2. (deze biedt door de deuren plaats aan een kleine auto).

Verdieping 1:
Deze woning is zeer uniek aangezien er 2 trappen zijn die beiden naar een boven leiden. De eerste verdieping vindt u aan de voorzijde van het huis.  Via de trap in de hal komt u op de overloop uit waar zich 2 deuren bevinden die beide toegang geven tot 1 kamer. Hier is namelijk een ruim en bijzonder knusse (slaap/ e/o werk) kamer gecreerd met veel kastruimte en een extra verdieping erin wat tevens als slaapgedeelte gebruikt kan worden. Tevens vindt u hier badkamer 1 met zijn bijzondere ligbad en autenthieke kraan. Tevens voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Verdeiping 2:
Deze vindt u aan de achterzijde van het huis. via de trap komt u op de overloop. Waar u rechts de 2 badkamer vindt. Deze is voorzien van ruime douchecabine, toilet en wastafel, tevens zit hier de aansluiting voor de wasmachine. De masterbedroom bevind zich aan de achterzijde van het huis en is ruim en licht te noemen en ademt een goede sfeer uit. Tussen in vindt u een kleinere slaapkamer die eveneens licht is en door de balken een autenthieke sfeer uit ademt.

Aan de zijkant en achterzijde van deze woning vindt u een prachtige tuin waar het heerlijk toeven is. Liefhebber voor tuinieren is een prè.

- De woning is rondom voorzien van dubbel glas en heeft energie label A
- Gemeubileerd is in overleg mogelijk.
- De (zonne)erergie kosten zitten bij de huurprijs in, dit is exclusief de aansluiting bij de energiemaatschapij!
- Tuinhuis met openhaard/BBQ.
- Tuin zal onderhouden moeten worden, graag een liefhebbber!
- Huurperiode minimaal 12 maanden, langer in overleg.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg (Woudenberg) Griftdijk 3931 MC Woudenberg

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!