Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Kanteklaarpad (Schothorst) 3813KR Amersfoort

Te huur Kanteklaarpad (Schothorst) 3813KR Amersfoort

 (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort
Huurprijs
€ 1.095
Inclusief
Gas, water, electra, TV, internet, service kosten
Huis ID
1505
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
120 m²
Bouwjaar 1973
Aanvaarding 4 april 2016
Inrichting Gemeubileerd

In de wijk Schothorst, dichtbij station, bus en winkelcentrum staat deze eengezinswoning welke voor een kortere periode te huur is. De woning is volledig gemeubileerd, heeft een heerlijke tuin en is gelegen op een goede locatie. Bij deze woning hoort ook de verzorging van de 2 (buiten) poezen. Deze hebben weinig verzorging nodig en zijn zeer lief voor kinderen.

Deze mooie en compleet gemeubileerde eens-gezinswoning ligt in de wijk Schothorst, dichtbij het station, bushalte, winkels en scholen. De woning is voor ruim 4 maanden beschikbaar en all inclusief. De 2 poezen blijven in de woning en zullen verzorgd moeten worden gedurende de huurperiode. De woning heeft een heerlijke tuin welke op het zuiden ligt en een buitenoven heeft.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Gezellige woonkamer met toegang tot de achtertuin die op het zuiden ligt. De open keuken met kookeiland is voorzien van alle inbouwapparatuur en een lust voor het oog voor de kook liefhebber.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers en badkamer. De eerste kinderenkamer is voorzien van een kledingkast, halfhoogslaper en buro. De 2-de kamer is voorzien van een eenpersoonsbed kledingkast en eveneens een buro. Deze kamers liggen aan de achterzijde van de woning en hebben een ruime licht inval. De master bedroom heeft een kingsizebed en een grote kledingkast.  De badkamer is voorzien van ligbad, aparte douchehoek, wastafel en tweede toilet. Door het grote raam is het licht en een heerlijke plek om na een drukke dag even bij te komen in het ligbad.

Tweede verdieping:
De zolder verdieping is een grote ruimte welke evt. als extra slaapkamer zou kunnen worden gebruikt. Hier vindt u tevens de wasmachine en de droogruimte.

- Tuin op het zuiden met buitenoven
- In de voortuin bevind zich een ingebouwde trampoline
- Berging
- Vrij parkeren voor en achter de woning
- Beschikbaar van 4 april tot 12 augustus 2016
- Huurprijs is inclusief G/W/L en internet en t.v.
- Zeer geschikt voor gezin met (jonge) kinderen
- Verzorgen van de 2 lieve huispoezen, ze zijn gemakkelijk in de verzorging en zeer lief voor kinderen
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort (Schothorst) Kanteklaarpad 3813KR Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!