Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Info verkopen

Woning te koop aanbieden in Amersfoort en omgeving.

Laagste Courtage, No Cure No Pay.

 
Ook voor het verkopen van uw woning in Amersfoort en omgeving kunt u goed terecht zoals vele andere huiseigenaren bij Eervast makelaardij. 
 
Marketing
 
In deze tijden vereist het verkopen van een woning een pro actieve aanpak. Samen met de makelaar zal er een stappenplan worden gemaakt om zowel alle online kanalen zoals de bekende internet sites onze website en de social media mogelijkheden,  als offline kanalen te benutten zoals de kranten en folders. Hierdoor zal uw woning goed te vinden zijn voor alle potentiele kopers. 
Foto’s zijn natuurlijk van groot belang, u kunt deze zelf aanleveren, wij kunnen ze maken of we kunnen een proffesionele fotograaf deze laten maken. Onze makelaars kunnen u hierover altijd na het zien van uw woning goed over informeren.
 
 
Bezichtigingen
 
Met de potentiele kopers zal er een bezichtiging worden ingepland zodat uw woning kan worden bekeken. In overleg met u is het ook mogelijk dat u zelf de bezichtigingen doet als u daar de voorkeur voor heeft.
Onze makelaars zullen u altijd na de bezichtiging bellen of mailen met een statusupdate. Tevens zullen de reacties van de potentiele kopers geanalyseerd worden zodat we eventuele verbeterpunten 
voor de woning snel kunnen oppakken. Eventueel is het ook mogelijk met behulp van een binnenhuisstylist een paar verbeteringen door te voeren zodat de verkoopbaarheid groter wordt. Dit zal uiteraard altijd in overleg met u gebeuren.
 
 
Na de bezichtiging
 
Onze makelaars zullen altijd diverse malen met alle potentiele kopers in contact treden na de bezichtigen, zodat we in ieder geval er zeker van zijn dat de potentiele koper van alle gewenste informatie is voorzien.
Ook de eventuele prijsonderhandelingen zullen door ons in overleg met u worden gevoerd. Onze makelaars kennen de markt door en door en kunnen daarbij u altijd goed adviseren over de mogelijkheden.
 
 
Dienstverlening
 
Alle werkzaamheden welke met de verkoop te maken hebben zullen wij voor u verzorgen hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de koopakte, opleveringsrapport, incheck, woningvragenlijst, foto’s, notaris etc.. 
 
Tarieven, No Cure No Pay. 1% Courtage.
 
Wij werken tegen  het scherpste tarief wat mogelijk is. Allereerst mag u uw woning indien daar geen potentiele koper voor gevonden is ten alle tijden kosteloos intrekken. 
Verkopen wij uw woning dan betaald u ons 1% courtage over de verkoopprijs ex BTW. Dit is het scherpste tarief welke wordt aangeboden. 
 
Waardebepaling
 
Onze makelaars komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken, tevens kan er dan ook in overleg met u een waardebepaling worden gemaakt van de te verkopen woning in Amersfoort en omgeving. Zodat u weet wat onze schatting is van de te verwachte verkoopprijs.
 
Verhuren tijdens de verkoop
 
Zoals u wellicht weet hebben wij het grootste bestand huurwoningen in de regio. Het is altijd mogelijk uw woning met toestemming van de bank voor kortere periodes te verhuren via de leegstandwet. Op deze manier zullen de dubbele lasten beter te dragen zijn en zal uw woning niet onbewoond en muf worden. Uiteraard kunnen onze verhuurmakelaars u hierover alle informatie verschaffen.
 
Graag vragen wij u ons te bellen of te mailen voor een geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek.
 
Bel of mail ons nu voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een greep uit ons aanbod

Huur huis Plotterweg Amersfoort

Plotterweg
3821BB Amersfoort
€ 800

Huur huis Hogeweg  Amersfoort

Hogeweg
3816BM Amersfoort
€ 1.750

Huur huis Amersfoortsestraat Soesterberg

Amersfoortsestraat
3769 AN Soesterberg
€ 1.400

Huur huis Karper Amersfoort

Karper
3824LT Amersfoort
€ 1.250

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!