Home / Bedrijfshal verkopen

Bedrijfshal verkopen in Amersfoort en omgeving.

Met spoed gezocht namens diverse beleggers bedrijfshallen in Amersfoort en omgeving.

Uw bedrijfshal verkopen? Momenteel zijn logistieke ruimtes erg in trek bij een groeiend aantal ondernemers. Dat zoekt naar mogelijkheden om uit te breiden en nieuwe kansen te benutten. Eervast is uw ervaren makelaars in Amersfoort en omgeving, voor de verkoop van uw bedrijfshal, waarbij we u graag begeleiden en waarover we u uitgebreid kunnen adviseren.

We beschikken over een breed netwerk met geïnteresseerden, waardoor we ook de mogelijkheid tot stille verkoop kunnen bieden. Om uw vastgoed bij de juiste partijen in de markt te zetten en op het juiste moment aan te bieden. Om maximaal te profiteren van het momentum en de bedrijfshal voor de juiste prijs te verkopen.

 

 • Ervaring sinds 2008: bedrijfsmakelaar in Amersfoort
 • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld
 • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering
 • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000
 • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk
 • Binnen 24 uur concrete bieding

 

H2 Verkopen in 4 stappen

Benieuwd hoe de verkoop van uw bedrijfshal bij Eervast werkt? We leggen het u uit aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Opname en bepalen verkoopstrategie
  Uw bedrijfshal staat centraal tijdens de opname, waarin onze deskundige makelaars die uitgebreid met u doorlopen. En waarbij u uitgebreid de gelegenheid heeft om ons aan te geven wat de belangrijke USP’s zijn. Aan de hand daarvan bepalen we in overleg de ideale verkoopstrategie.
 2. Presentatie en eventuele publicatie
  De opname van uw bedrijfshal in Amersfoort en omgeving werken we uit tot een overtuigende presentatie. Voor stille verkoop of met een publicatie, afhankelijk van de gekozen strategie en aanpak. Om uw bedrijfshal op een professionele manier te presenteren, inclusief al het beeldmateriaal dat daarbij belangrijk is.
 3. Bezichtiging en onderhandeling
  Onze Eervast-makelaars verzorgen de bezichtigen met geïnteresseerden, waarbij we ze uitgebreid vertellen over de belangrijke karakteristieken en eigenschappen van het pand. We voorkomen dat u hier zelf omkijken naar heeft en kunnen vervolgens ook de onderhandelingen voor u uit handen nemen. Waarmee we onze tarieven niet zelden in één keer terugverdienen.
 4. Oplevering en afhandeling
  Natuurlijk verzorgen we de officiële oplevering van het bedrijfspand, zodra de verkoop rond is. Daarnaast zorgen we voor een deskundige afhandeling. Met alle belangrijke papieren en documenten, naast een rapportage om u precies aan te geven wat we hebben gerealiseerd.

Voor bedrijfshallen en logistiek vastgoed in Amersfoort

Eervast is uw bedrijfsmakelaar in Amersfoort voor de verkoop van bedrijfshallen en bijvoorbeeld logistiek vastgoed. We hebben ervaring met diverse panden, in allerlei prijsklassen.

We begeleiden en adviseren, tot aan de sleuteloverdracht en zelfs tot daarna. Vanuit een proactieve benadering, omdat we de markt en potentiële kopers kennen. Die we benaderen vanuit een eigen database of via een openbare verkoop, afhankelijk van uw voorkeur. Zodat we ons uitgebreide relatienetwerk kunnen inzetten om u daarmee goed van dienst te zijn.

Bedrijfshal verkopen: Eervast is uw deskundige partner

Zoekt u een makelaar in Amersfoort en omgeving? Wij verkopen bedrijfshallen van €100.000 tot €50.000.000, in de meeste gevallen zelfs binnen 2 weken. Dankzij een eerste bieding binnen 24 uur, vanuit ons brede netwerk met geïnteresseerde kopers.

Vragen over het verkopen van uw bedrijfshal? Of over onze andere diensten als makelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!