Home / Beleggingspand verkopen in Amersfoort

Beleggingspand verkopen? Met spoed beleggingsobjecten gezocht in Amersfoort en omgeving.

 

Beleggingspand verkopen in Amersfoort en omgeving? Zonder financieel voorbehoud, altijd voor de juiste prijs en door gebruik te maken van het momentum. Als een paar van de belangrijke voordelen, waarom klanten kiezen voor Eervast.

We zijn uw ervaren makelaar in Amersfoort. Veel van de beleggingspanden verkopen we al binnen 2 weken, omdat we daar binnen 24 uur de eerste bieding voor krijgen. Vanuit ons brede en diverse netwerk geïnteresseerden. Dankzij stille verkoop of met een openbare publicatie, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

 

 • Ervaring sinds 2008: bedrijfsmakelaar in Amersfoort
 • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld
 • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering
 • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000
 • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk
 • Binnen 24 uur concrete bieding
 • Grote netwerk van beleggers en geintresseerde 

 

Makelaar in Amersfoort

Zoekt u een makelaar in Amersfoort en omgeving? We verkopen beleggingspanden, kantoorpanden, horecapanden en bijvoorbeeld bedrijfshallen. Waarbij we het proces van A tot Z voor u begeleiden, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft.

We verkopen aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Opname en bepalen verkoopstrategie
 2. Presentatie en eventuele publicatie
 3. Bezichtiging en onderhandeling
 4. Oplevering en afhandeling

Tip: denkt u na over de verkoop van uw beleggingspand aan de BV of wellicht aan uw kind? Situaties waarover we u uitstekend kunnen adviseren. Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wilt u voorkomen dat de verkoop van uw beleggingspand openbaar bekend wordt? We verzorgen de stille verkoop, waarbij we volledig discreet te werk gaan. Uiteraard zorgen we voor een marktconforme prijs en begeleiden we zowel de onderhandelingen als de uiteindelijke afhandeling. Inclusief alle belangrijke papieren en documenten, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

Profiteer van onze 5 voordelen

Benieuwd naar de voordelen van onze Eervast-makelaars? We zetten de 5 belangrijkste voor u op een rij:

 • Groot netwerk van investeerders
  We helpen uw beleggingspand verkopen aan een breed netwerk van geïnteresseerde investeerders. Die zoeken naar panden zoals dat van u, waardoor u al snel kunt rekenen op de eerste biedingen.
 • Geen voorbehoud van financiering
  We sturen aan op de verkoop zonder voorbehoud van financiering, om u daarover geen zorgen te hoeven maken. Het garandeert een snelle en soepele verkoop van uw beleggingspand.
 • Snel en zonder gedoe
  Met onze methode zorgen we voor een snelle en vlotte afhandeling, zonder onnodig gedoe. Waarbij onze ervaren makelaars het papierwerk en de belangrijke documenten voor hun rekening nemen.
 • Persoonlijke begeleiding en service
  De persoonlijke begeleiding door onze makelaars garandeert de beste service. Met antwoord op al uw vragen, bijvoorbeeld als u meer wilt weten over de gevolgen voor eventuele belastingen.
 • Veilig en desgewenst discreet
  Gebruik maken van stille verkoop? We gaan uiterst discreet te werk, zodat de verkoop van uw beleggingspand niet bij het grote publiek bekend hoeft te worden.

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de verkoop van uw vastgoed. Met aandacht voor de belangrijke details en dankzij een breed netwerk, om een geschikte koper te vinden. Voor de juiste prijs en door gebruik te maken van het huidige momentum. Waarbij we natuurlijk rekening houden met de belangrijke USP’s van het beleggingspand, die u als eigenaar waarschijnlijk het beste kent.

Beleggingspand verkopen: Eervast is uw deskundige partner

Eervast is uw deskundige bedrijfsmakelaar in Amersfoort en omgeving, bijvoorbeeld om uw beleggingspand te verkopen. We verkopen panden van €100.000 tot €50.000.000. Vaak binnen 2 weken, omdat we daarvoor al binnen 24 uur de eerste bieding ontvangen.

Vragen over het verkopen van uw beleggingspand? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!