Home / Box 3 vastgoedbeheer

Box 3 vastgoedbeheer in Amersfoort en omgeving.

Eervast is uw partner voor Financieel, Technisch en Commercieel beheer van uw vastgoed in Amersfoort en omgeving.

Op zoek naar box 3 vastgoedbeheer in Amersfoort en omgeving? Eervast beheert kantoorpanden, beleggingspanden, wooncomplexen, bedrijfspanden en woningen. Netjes volgens de regels van de Belastingdienst, zodat die u niet aanmerkt als ‘actief vermogensbeheerder’.

Wij hebben een breed netwerk van deskundige welke het volledige beheer van uw vastgoed op zich kunnen nemen. Door het volledige beheer uit handen te geven heeft u er geen omkijken meer aan en zorgt dit er tevens voor dat uw vastgoed in box 3 valt. 

  • Ervaring sinds 2008: vastgoedbeheer in Amersfoort en omgeving
  • Voor kantoorpanden, beleggingspanden, wooncomplexen en meer
  • Volgens de regels van de Belastingdienst
  • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000
  • Financieel, Technisch en Commercieel beheer van uw vastgoed.

 

Richtlijnen van de Belastingdienst

Voorkomen dat de Belastingdienst uw vastgoed belast in box 1? U loopt het risico dat de fiscus de inkomsten ziet als ‘resultaat uit overige werkzaamheden’, waardoor u daar in box 1 belasting over moet betalen. Dat betekent dat u progressief belasting betaalt over zowel de (huur)inkomsten als de waardeontwikkeling.

De Belastingdienst hanteert een aantal richtlijnen, om vast te stellen of uw vastgoed belast wordt in box 1. Dat is het geval als u wordt aangemerkt als ‘actief vermogensbeheerder’, waarvoor o.a  een aantal voorwaarden gelden:

  • U houdt zich bezig met de handel in vastgoed;
  • bijvoorbeeld door het uitponden van onroerende zaken;
  • waarbij u zelf groot onderhoud verricht of laat verrichten;
  • en andere aanpassingen aan de zaak doet;

Bij Eervast in Amersfoort kennen we die richtlijnen en weten we wat ervoor nodig is om uw vastgoedbeheer in box 3 te houden. Zodat u geen belasting betaalt over de waardeontwikkeling. En met een vaste en voorspelbare belastingdruk, die bovendien een stuk lager ligt dan in box 1. Netjes volgens de richtlijnen en voorwaarden, omdat we u daar ook fiscaal tot in detail over kunnen adviseren en bij kunnen helpen.

Uw vastgoed laten beheren in Amersfoort en omgeving.

We begrijpen dat u een zo hoog mogelijk rendement wilt maken met uw vastgoed. Bijvoorbeeld uit huurinkomsten en met de waardeontwikkeling, die geldt voor kantoorpanden, beleggingspanden, wooncomplexen, bedrijfspanden en woningen. We brengen daarom allereerst de situatie voor u in kaart, om goed aan te geven waar u rekening mee moet houden.

Dat doen we voor kleine en grote beleggers, voornamelijk in Amersfoort en omgeving. Waar we de omgeving goed kennen en we de investeerders en beleggers ook graag fiscaal de weg wijzen.  Terwijl u netjes voldoet aan de belangrijke richtlijnen en voorwaarden, om u daarover geen zorgen te hoeven maken.

Box 3 vastgoedbeheer in Amersfoort en omgeving: Eervast is uw deskundige partner

Zoekt u een deskundige partner voor box 3 vastgoedbeheer in Amersfoort? We verzorgen voor onze kleine en grote klanten zowel het financieel als technisch beheer van de vastgoedportefeuille. Standaard voor scherpe tarieven, waarover we u graag meer vertellen.

Wij beheren het vastgoed volledig voor uw zodat u zich niet bezig kan houden met actief vermogensbeheer doet. Bovendien ontvangt u periodiek een rapportage van de voortgang, zodat u zowel technisch als financieel goed op de hoogte bent en nooit voor verrassingen komt te staan.

Eervast is uw deskundige partner in Amersfoort, met jarenlange ervaring in zakelijk en particulier vastgoed. We helpen u graag met zowel een grote als een kleine portefeuille.

Vragen over het box 3 vastgoedbeheer? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!