Home / Direct uw Kantoorpand verkopen

Direct uw Kantoorpand verkopen in Amersfoort en omgeving aan een belegger?

Uw kantoorpand verkopen in Amersfoort of omgeving? Bij Eervast begrijpen we dat u de meeste kennis heeft van het kantoor. En dat u eventuele leegstand voelt in de portemonnee, dus dat het belangrijk is om snel te schakelen. Om een geïnteresseerde koper te vinden, vanuit ons brede portfolio met geïnteresseerde investeerders, fondsen en particuliere beleggers.

Dankzij onze ervaring sinds 2008 en tal van verkopen met een waarde van €100.000 tot €50.000.000 beschikken we over een breed en gevarieerd netwerk. Die vaak binnen 24 uur een bieding doen, zodat u binnen twee weken een kantoorpand kunt verkopen. Ook gesplitst en verhuurd, waarbij we graag adviseren over de mogelijkheden en eventuele juridische of fiscale haken en ogen.

Bij de verkoop van uw kantoorpand kunt u rekenen op onze persoonlijke en deskundige begeleiding. Al tijdens de opname en het bepalen van de verkoopstrategie, net als bij de presentatie en (eventuele) publicatie. We verzorgen de bezichtigingen en kunnen ook de onderhandelingen doen, om het tot en met de afhandeling en oplevering soepel en snel te laten verlopen. Waarbij u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. En toch op kunt vertrouwen dat we uw kantoorpand verkopen op de manier zoals u dat ook zelf zou doen.

 

  • Ervaring sinds 2008: bedrijfsmakelaar in Amersfoort
  • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld
  • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering
  • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000
  • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk
  • Binnen 24 uur concrete bieding

 

Breed netwerk geïnteresseerden in Amersfoort en omgeving.

De verkoop van uw kantoorpand brengen we graag bij ons brede netwerk aan geïnteresseerden bekend. Tijdens een ‘stille verkoop’ waarbij het aanbod niet in de openbare registers terecht zal komen. Met de focus op geïnteresseerde kopers, waarmee we regelmatig contact hebben en waarvan we de wensen daardoor goed kennen.

Of met een openbare verkoop in Amersfoort, als u het kantoorpand liever op die manier wilt verkopen. Zodat we ons eenvoudig kunnen aanpassen aan uw wensen. En u natuurlijk zelf bepaalt wie uiteindelijk de koper wordt.

Welke manier van verkopen u ook kiest, daarvoor berekenen we altijd een vast en laag tarief. Op die manier weet u goed waar u aan toe bent, iets waarover we u vooraf natuurlijk graag meer vertellen. Vanuit onze verkoopervaring en de manier waarop we dat voor u aanpakken. Met de focus op een stille verkoop of via de openbare registers. Zodat we de koper vinden waar u naar op zoek bent, om het kantoorpand voor de juiste prijs aan te bieden.

Uiteindelijk bepaalt u zelf wie de koper wordt. Wij zorgen voor de biedingen waar u naar zoekt, om daar op uw gemak een keuze uit te kunnen maken. Of om zo snel mogelijk te handelen, bijvoorbeeld door rekening te houden met een bod zonder voorbehoud van financiering. Zodat het kantoorpand binnen 2 weken verkocht kan zijn, waarbij wij ervoor zorgen dat we daar een realistische prijs voor vragen.

Van vraagprijsadvies tot opleveringsrapport

Bij Eervast werken we met een team van ervaren makelaars en taxateurs. Die de zakelijke markt begrijpen, waardoor we zijn uitgegroeid tot een sterke makelaar in Amersfoort en omgeving.

We zijn u graag van dienst met een vraagprijsadvies, net als met de rest van het proces tot aan het opleveringsrapport. Om u juridisch, fiscaal en op andere belangrijke terreinen bij te staan. Met tips voor de bezichtigingen en eventueel klein onderhoud, om uw kantoorpand op een zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren.

Tip: we verzorgen de aanbiedingsteksten en natuurlijk de contractuele afhandelingen. En twijfelt u over verkopen, verhuren of het splitsen van een kantoorpand? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, bijvoorbeeld aan de hand van andere panden die we recent hebben verhuurd en verkocht.

Kantoorpand verkopen: Eervast is uw deskundige partner

Zoekt u een deskundige partner om uw kantoorpand te verkopen in Amersfoort? En wilt u precies weten hoe het zit met de overdrachtsbelasting of wat de mogelijkheden zijn bij splitsen? We leggen het u graag uit, net als de manier waarop we uw pand aanbieden aan ons netwerk van geïnteresseerden. Met investeerders, fondsen en particuliere beleggers die altijd op zoek zijn naar bijvoorbeeld kantoorruimte.

In de meeste gevallen ontvangt u al binnen 24 uur een bieding. We werken samen met zoveel mogelijk geïnteresseerden die aankopen doen zonder voorbehoud van financiering. Dat garandeert een vlotte werkwijze, bijvoorbeeld om het kantoorpand zo snel mogelijk voor een goede prijs te kunnen verkopen. Vaak lukt dat al binnen 2 weken, waardoor we u er snel mee van dienst kunnen zijn.

Vragen over het verkopen van uw kantoorpand? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!