Home / Huis verhuren

Huis verhuren in Amersfoort

Wegens grote vraag van onze klanten (particulieren en bedrijven) zijn wij met spoed op zoek naar woonruimte (kamers, studio's, appartementen, recreatiewoningen en huizen) in Amersfoort en omgeving in diverse prijsklasse van €350,- p/m tot €2500,- p/m.

Woonruimte dient minimaal 5 maanden beschikbaar te zijn.

U kunt uw woning in Amersfoort en omgeving geheel kosteloos aanbieden voor de verhuur.

Dagelijks zien duizenden woningzoekenden uw woning doordat inschrijven voor de potentiële huurder GRATIS is en men geen inlogcode nodig heeft om het aanbod te kunnen zien. Mede hierdoor is de kans vele malen groter dat uw woning op zeer korte termijn wordt verhuurd.

Wij zorgen voor een grondige screening van de potentiële huurder, bezichtigingen, borg, huurovereenkomst, de overdracht en een goede doorloop van de huurpenningen. Voor zowel huurders als verhuurders is het van groot belang dat bepaalde zaken goed geregeld zijn. Hierbij moet men denken aan juridische aspecten evenals aan allerlei praktische aspecten. Wij nemen voor zowel huurders als verhuurders veel zorgen uit handen.

Woning verhuren aan bedrijven en expats in Amersfoort en omgeving.

Bent u een Huiseigenaar en opzoek naar een verhuurmakelaar, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze eerlijke samenwerking, jarenlange ervaring en professionele aanpak heeft ervoor gezorgd dat zowel huurders als verhuurders zeer over ons te spreken zijn.

De relatie met de huiseigenaar is een zeer belangrijk aspect welke met de meeste zorg op een zo goed mogelijke manier wordt nagestreefd. EerVast verzorgt het gehele verhuurtraject van de eerste bezichtiging, tot de afhandeling van het bancaire verkeer. Uiteraard staan uw wensen tijdens dit gehele traject voor ons bovenaan, zo zullen we de huurovereenkomst geheel aanpassen naar uw wensen. Onderhandelingen met de potentiële huurder worden geheel naar uw wensen door ons gevoerd. De potentiële huurder wordt door EerVast volledig gescreend, in overleg met u zal er dan een keuze worden gemaakt.

Er zijn veel bedrijven actief op de woningmarkt, waarbij er soms dingen volledig mis gaan. Wij hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als verhuur makelaar gespecialiseerd in Amersfoort en omgeving. Bekijkt u ons track record onder het kopje huur.

EerVast onderscheid zich door haar jarenlange succesvolle bemiddeling tussen huiseigenaren, expatriates en bedrijven. Wij hebben directe contacten met HR afdelingen van in (en om ) Amersfoort gevestigde bedrijven, woningen welke wij in de verhuur nemen worden doorgeplaatst bij deze bedrijven. Uw woning komt in het bestand van zo'n 100 bedrijven welke in de regio Amersfoort zijn gevestigd, dit resulteert in een groot afzetgebied en groter kans op succesvolle verhuur binnen zeer korte tijd.

Indien u ons inschakelt kunt u te allen tijde rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding.

Het team van EerVast is u graag van dienst.

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!