Home / Huis huren / VERHUURD Atlasvlinder (Zielhorst) 3822AM Amersfoort

VERHUURD Atlasvlinder (Zielhorst) 3822AM Amersfoort

 (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1009
Type woning
Woning
Aantal kamers
6
Woonoppervlak
127 m²
Inhoud 330 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
De Atlasvlinder is een centraal gelegen en ruime eengezinswoning in de populaire vlinderbuurt in Zielhorst. Het huis is afgewerkt in lichte kleuren en beschikt over een zonnige tuin en dakterras van 7,5 m2.
In de populaire vlinderbuurt in Zielhorst staat deze praktische eengezinswoning met opgebouwde tweede etage. Technisch in goede staat, met een leuke tuin op het zuiden en parkeerruimte pal voor de deur. Een ideaal huis voor een heel gezin of iemand anders met een grote ruimtebehoefte (werkruimte, atelier e.d.). De wijk is gewild om de voorzieningen, de goede bereikbaarheid en de prettige sfeer onder de bewoners.

Indeling:

Begane grond:
Entree in de hal, toilet, mooi lichte woonkamer op de zonkant, netjes afgewerkt met spachtel putz op de muren. Vanuit de kamer loop je zo de heerlijk zonnige tuin in. De keuken aan de straatzijde is in 2008 opnieuw ingericht met een L-vormig aanrecht met inbouwapparatuur, t.w. gaskookplaat en afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser.

1e etage:
Overloop, drie prima slaapkamers, waarvan die aan de voorkant zonder meer groot is. De badkamer is ook ruim genoeg. Hij is ingericht met een ligbad en een wasmeubel.

2e etage:
In ca. 2001 is deze etage op het huis gezet. Prachtige extra ruimte, die het huis geschikt maakt voor een heel gezin of die ruimte biedt voor bijvoorbeeld een atelier. Er zijn twee ruime slaapkamers en een dakterras.

Bijzonderheden:
• Het huis is afgewerkt in lichte kleuren
• Zonnescherm aan de woonkamer, screens aan de slaapkamers achterzijde
• Op de 1e etage ligt licht laminaat
• De vlinderbuurt ligt centraal, dichtbij de A1 en winkelcentrum Emiclaer
• Scholen en andere voorzieningen in de buurt, NS-station Schothorst vlakbij
- Tuin met berging
- Dakterras 7,5 m2
- Huurperiode: minimaal 1 jaar maximaal in overleg, kan voor wat langere termijn
 (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort (Zielhorst) Atlasvlinder 3822AM Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!