Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Schelvissteegje (Centrum) 3811KK Amersfoort

Te huur Schelvissteegje (Centrum) 3811KK Amersfoort

 (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort
Huurprijs
€ 1.650
Huis ID
1025
Type woning
Woning
Aantal kamers
6
Woonoppervlak
167 m²
Bouwjaar 2000
Inhoud 555 m³
Aanvaarding direct
Inrichting Gemeubileerd
Schelvissteegje ookwel torenvilla genoemd ligt in het centrum van Amersfoort. Naast de drie slaapkamers kan de bijzondere torenkamer als vierde slaapkamer, maar ook als werkkamer worden gebruikt. Wonen met een prachtig uitzicht over de binnenstad.
Deze torenvilla is gelegen in het historische centrum van Amersfoort, een centrum met alle denkbare voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Direct bij binnenkomst zult u het gevoel hebben dat het om een bijzondere woning gaat met een prachtig uitzicht over de binnenstad. Het huren van een eigen parkeergarage met vliering behoort tot de mogelijkheden.

Indeling:

Begane grond:
In de toren bevindt zich een prachtige, hoge entree met inpandige bergruimte, welke toegang geeft tot de 1e verdieping.

1e verdieping:
Wonen, koken en tafelen gaan volledig in elkaar op en creëren een sfeer van leven, ontspannen en gezelligheid! De entree en de hal geven u toegang tot de riante woonkamer met fraaie raampartijen. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een Amerikaans geïmpregneerde eikenvloer. De woonkamer gaat middels een fraaie bar over naar een hedendaagse en zeer luxe keuken.

De fraaie Siematic keuken is uitgevoerd met onder andere een vrijstaand 6-pits fornuis met oven (Solitaire/Bosch), vaatwasser en koelkast. Deze keuken is strak door de combinatie van materialen zoals RVS en traditionele elementen. Gekoppeld aan de keuken is direct de intieme eetkamer aanwezig die onderdeel uitmaakt van deze fraaie leefomgeving. Als de zon maar enigszins door de wolken heen breekt, zult u al gauw de deuren openslaan van het met zon overgoten terras. Sfeer, trendy elementen en smaakvolle afwerking maken deze woonverdieping een genot om in te leven.

2e verdieping:
Drie intieme slaapkamers dragen zorg voor een goede nachtrust. Twee slaapkamers zijn voorzien van kastruimte. De bijzondere torenkamer kan als vierde slaapkamer, maar ook als werkkamer worden gebruikt. Naast de ouderslaapkamer met kastenwand, is de luxueuze badkamer gelegen. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en voorzien van een douche, ligbad, toilet en een dubbele designwastafel. Er is een aparte inpandige bergruimte met opstelling van de c.v.-installatie en de mechanische ventilatie.
- Balkon
- Inpandige schuur/berging
- Garagebox voor 1 auto
- Bij de woning is een afzonderlijke garage met vliering te huur voor een bedrag van € 125,- per maand. De garage kan alleen gehuurd worden in combinatie met de woning.
- Huurperiode: minimaal 8 maanden, maximaal 1 jaar, in overleg mogelijk langer
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort (Centrum) Schelvissteegje 3811KK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!