Home / Huis huren / VERHUURD Weteringkade (Vathorst) 3826AW Amersfoort

VERHUURD Weteringkade (Vathorst) 3826AW Amersfoort

 (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1042
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
180 m²
Bouwjaar 2010
Inhoud 655 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Hoe klinkt een klassiek ogend herenhuis aan de Weteringkade voorzien van terras, tuin en gelegen aan het water? Door het hoge plafond heeft u een hele lichte en ruime woonkamer en het prachtige terras is te bereiken via de openslaande deuren vanuit de woonkeuken.
Een herenhuis met eigen hellingbaan om uw boot te water te laten en zo weg te varen over de Laak langs park en polder. Op nog geen honderd meter van dit gezinshuis ligt een van de grootste stadsparken van Amersfoort-Noord: het KAIpark. Met twee hectare is het de grootste (speel)tuin die uw kunt wensen en het mooiste is: het is volledig onderhoudsvrij.


Indeling:

Begane grond:
Vanuit de ruime tuin met berging komt u binnen via het indrukwekkende trappenhuis wat dit huis in tweeën deelt. De ruime slaapkamer en badkamer met separaat toilet, cv- en wasruimte geven u de kans op deze verdieping zelf te slapen of gasten te ontvangen. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over het water door de grote raampartij. Door het hoge plafond heeft u een hele lichte en ruime woonkamer alsof u in een klassiek Herenhuis woont. Uw ruime woonkeuken is via openslaande deuren verbonden met een prachtig terras aan de tuinzijde, welke toegang tot de tuin geeft.

Eerste verdieping:
Als u de trap naar boven neemt komt u uit bij de slaapkamer en tweede badkamer in dit huis met toilet.

Tweede verdieping:
Op de bovenste verdieping heeft u nog een slaapkamer en een ruime werkkamer, die uitkijkt over uw eigen tuin.
- Voortuin (91 m2, lengte/diepte 1300cm, breedte 700cm)
- Terras
- Servicekosten EUR 15,-
- Vrijstaande houten berging voorzien van elektra
- Gedeeltelijke vloerverwarming
- Huurperiode minimaal 6 maanden en maximaal in overleg
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur
 (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!