Home / Huis huren / VERHUURD Willem Barentszstraat (Centrum) 3814TX Amersfoort

VERHUURD Willem Barentszstraat (Centrum) 3814TX Amersfoort

 (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1058
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
83 m²
Bouwjaar 2007
Inhoud 231 m³
Aanvaarding 5 mei 2014
Inrichting Gemeubileerd
Het appartement aan de Willem Barentszstraat ligt op de eerste woonlaag dichtbij het stadscentrum en is voorzien van een riant afsluitbaar balkon welke te bereiken is via een grote glazen schuifpui. De woning is voorzien van moderne meubels en keuken.

Dit schitterende appartement, met riant balkon, is gelegen op een steenworp afstand van het Amersfoortse stadscentrum. Huurprijs is INCLUSIEF een eigen parkeerplek. Het gebouw is gerealiseerd in 2007 en maakt onderdeel uit van een geheel gerenoveerd wijkdeel. Het is niet overdreven als wij zeggen; ‘Je kan er zo in.’  Bij het betreden van de centrale hal merk je direct de kwaliteit die hier geboden wordt; een mooie, lichte ruimte in een moderne architectuur. Je kan met de lift, maar de eerste woonlaag bereik je ook snel en gemakkelijk via de trap.

Indeling: 

Entree, ruime hal vanwaar alle ruimten bereikbaar zijn (uitgezonderd de bijkeuken). De woonkamer van 27m2 heeft over de gehele breedte een heerlijk balkon van ca. 10m2. Dit balkon bereikt u via een grote glazen schuifpui. De open keuken beschikt over een moderne, hoekopgestelde inrichting v.v. o.a. een vaatwasser en een combi-magnetron. Aansluitend aan de keuken is een handige bijkeuken (ca. 6,5m2). Verder beschikt het appartement over een grote slaapkamer van ca. 15m2 en een badkamer met douche en wastafelmeubel. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal. Er is een tweede kamer, nu in gebruik als werkkamer, maar deze is uiteraard ook geschikt als 2e slaapkamer. Het toilet is voorzien van een fonteintje en er is ook nog een aparte kast met de CV-ketel.

Parkeren kan langs de openbare weg, in parkeervakken. De huurder van dit appartement krijgt er de eigen (afgesloten) parkeerplaats bij.

Het appartementengebouw is gelegen nabij een groot winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels. En na 5 minuten lopen, bevind je je al in het Amersfoortse stadscentrum. Er is een goede aansluiting met de snelwegen A1/A28.
 
- Groot balkon
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder
- Prive parkeerplaats
- Gratis openbaar parkeren
- Lift
- Geen berging
- De service kosten bedragen EUR 100,- per maand
- Huurperiode minimaal 6 maanden en maximaal 18 maanden
 (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort (Centrum) Willem Barentszstraat 3814TX Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!