Home / Huis huren / VERHUURD Lambert Heijnricsstraat (Dorrestein) 3817ES Amersfoort

VERHUURD Lambert Heijnricsstraat (Dorrestein) 3817ES Amersfoort

 (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1063
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
47 m²
Bouwjaar 1968
Inhoud 125 m³
Aanvaarding Per 28 februari 2013
Inrichting Gestoffeerd

Dit leuke tweekamerappartement met balkon ligt heerlijk op de zon op de vierde etage te midden van veel groen. Opvallend zijn de grote ramen en veel licht in huis. Het huis is netjes afgewerkt en onderhouden.

Dit leuke tweekamerappartement met balkon ligt heerlijk op de zon op de vierde etage te midden van veel groen. Opvallend zijn de grote ramen en veel licht in huis. Het huis is netjes afgewerkt en onderhouden. Gelegen op een paar minuten fietsafstand van het centrum van Amersfoort. Het gebouw staat in een groene omgeving, niet ver van het centrum van de stad. De snelwegen zijn prima te bereiken en het station is aan te fietsen. Het gebouw zelf is niet nieuw, maar wordt prima onderhouden, de vereniging van eigenaren is actief.

Indeling:

Bij binnenkomst valt gelijk op hoe netjes de muren (structuurverf) en vloeren (laminaat) zijn. De keuken is aan de galerijkant. Het is een hoekkeuken, voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Een groot raam zorgt voor prettig licht.

De woonkamer is aan de zonkant van het gebouw, daarnaast is de slaapkamer met een schuifkastenwand. Aan de slaapkamer grenst het inpandige balkon, waar je heel beschut in de zon kunt zitten. De badkamer is gerenoveerd. De betegeling en de douchecabine en het wasmeubel zijn vernieuwd.
 

- Inpandig balkon
- Separate berging in de onderbouw
- Lift
- Exclusief servicekosten EUR 50,-
- Blokverwarming, geen kosten aan een eigen cv-ketel.
- Voorschot stookkosten EUR 80,-
- Voldoende parkeergelegenheid
- Huurperiode is minimaal 1 jaar en maiximaal in overleg
 (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!