Home / Huis huren / VERHUURD Harderwijkkade (Vathorst) 3826BG Amersfoort

VERHUURD Harderwijkkade (Vathorst) 3826BG Amersfoort

 (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1067
Type woning
Woning
Aantal kamers
7
Woonoppervlak
220 m²
Inhoud 600 m³
Aanvaarding In overleg
Inrichting Gestoffeerd
De Harderwijkkade kan omschreven worden als een luxe grachtenwoning van maar liefst drie verdiepingen en voorzien van twee badkamers. Tevens beschikt de woning over een riante woonkeuken, tuin en prive-parkeerplaats.
Deze grachtwoning ligt gesitueerd aan de kadezijde van het project de Weteringsche Werf met een aantrekkelijke tuin op het westen met een privé-parkeerplaats. Er is een extra woonverdieping geplaatst, waardoor er een enorme woonoppervlakte is ontstaan. Deze woning leent zich uitstekend voor wonen met een groot gezin. Er is een mooie woonkeuken gerealiseerd op de begane grond met in het voorportaal ruimte voor een werkplek. De woning ligt op loopafstand van voorzieningen zoals winkels, scholen en het station.

Indeling:

Begane grond
Entree met toilet, garderobe, meterkast en mogelijkheid voor een werkplek. De openslaande deuren geven toegang tot de prachtige, zeer grote woonkeuken met een diversiteit aan apparatuur zoals een extra brede oven, 5-pits gasstel, cooker en een dubbele wasbak. Tevens is er vloerverwarming en heeft u vanuit de woonkeuken middels een schuifdeur, toegang tot de mooie besloten tuin op het westen met berging en eigen parkeerplaats.

1e verdieping
De prachtige woonkamer heeft een mooie houten vloer en het wonen op deze verdieping biedt u veel privacy en comfort.

2e verdieping
Overloop met een riante ouderslaapkamer voorzien van een inloopkast en een eigen badkamer met vloerverwarming, brede wastafel, toilet en doucheruimte met een stortdouche.

3e verdieping
Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en 1 werk- slaapkamer alsmede een 2e badkamer met een ligbad, douche en vloerverwarming. Tevens is op deze verdieping de opstelling gemaakt voor de wasmachine en droger!

Kortom een riant, keurig en modern woonhuis om in te wonen.

- Vraagt u naar de mogelijkheid om (deels) gemeubileerd te huren
- Achtertuin
- Vrijstaande houten berging
- Voldoende openbare parkeergelegenheid
- Huurperiode minimaal 1 jaar en maximaal in overleg
 (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort (Vathorst) Harderwijkkade 3826BG Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!