Home / Huis huren / VERHUURD Ringweg Randenbroek (Randenbroek) 3816CK Amersfoort

VERHUURD Ringweg Randenbroek (Randenbroek) 3816CK Amersfoort

 (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Service kosten
Huis ID
1075
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
80 m²
Aanvaarding Per 1 oktober 2012
Inrichting Gemeubileerd

Keurig gemeubileerd en ruim 3-kamerappartement aan de Ringweg Randenbroek. De ligging is ideaal doordat zowel stadcentrum als uitvalswegen nabij zijn.

Een goed onderhouden appartementencomplex welke gelegen is aan de rand van Randenbroek, de ligging is kindvriendelijk met aan de voorkant en op nog geen 1 minuut loopafstand leuke speelvoorzieningen. De winkels, het gezellige centrum en de snelwegen zijn nabij. Op de vijfde verdieping is dit fraaie 3-kamerappartement te vinden, hierdoor ontstaat er een mooi uitzicht. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar, aangezien de bushalte direct naast het gebouw staat.

Indeling:

Begane grond:
Entree, lift en trap.

Vijfde verdieping:
Vanuit de gang is er toegang tot de eerste slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. De woonkamer is heerlijk ruim en beschikt over een ruime lichtinval door de vele ramen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tweede slaapkamer en via deze grote slaapkamer is er toegang tot het zonnige balkon. De keuken is voorzien van twee werkbladen, diverse inbouwapparaten en een schuifkast welke als berging dient en waar wasmachine en droger netjes achter kunnen staan. De badkamer is voorzien van een douchecabine en toilet.

Door de gehele woning ligt een keurige laminaatvloer.

- Lift
- Balkon
- Berging in onderbouw
- Inclusief voorschot verwarming
- Huurperiode tot 1 juli 2013

 (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!