Home / Huis huren / VERHUURD Breitnerstraat (Vermeerkwartier) 3817DT Amersfoort

VERHUURD Breitnerstraat (Vermeerkwartier) 3817DT Amersfoort

 (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1083
Type woning
Woning
Aantal kamers
6
Woonoppervlak
125 m²
Perceeloppervlak 238 m²
Aanvaarding In overleg
Inrichting Gestoffeerd
De Breitnerstraat ligt in één van de leukste en groene straten van het Vermeerkwartier. Het betreft een hoekwoning en ligt dichtbij de binnenstad. Een gestoffeerde woning, wat recent geschilderd is en met rondom tuin.
Aan één van de leukste straten van het Vermeerkwartier staat deze karakteristieke en goed onderhouden 30-er jaren hoekwoning. Het altijd gezellige en oude centrum van Amersfoort is op 10 minuten loopafstand bereikbaar. Daarnaast is de Breitnerstraat één van de weinige straten waar ruimte en groen overheerst ten opzichte van geparkeerde auto’s. Bovendien komt deze uit op het plantsoen aan het Dupontplein waar zich overigens ook de Aloysiusschool bevindt. Dit eveneens uit de 30-er jaren stammende schoolgebouw heeft, om de sfeer compleet te maken, een lommerrijk schoolplein bestaande uit oude kastanjes. Dat de straat en omgeving kinderrijk zijn zal niet verbazen. Maar dit is nog niet alles, wat te denken van het park Randenbroek, de voetbalvelden aan de Rubensstraat, de ijsbaan waar afgelopen winter iedereen weer van genoten heeft en niet te vergeten het sportfondsenbad. Dit zijn allemaal omgevingsfactoren die het geheel tot woongenot maken. Logischerwijs ontbreekt het natuurlijk ook niet aan nabijgelegen uitvalswegen, treinstation en winkels.

Indeling:

Begane grond:
Entree/gang met garderobe, vernieuwde meterkast, trap naar de verdieping, kelderkast en toilet met fonteintje. De woonkamer en suite heeft een erker aan de voorzijde alsmede aan de zijkant, openslaande tuindeuren, twee authentieke schouwen en een moderne half open hoekopgestelde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuurder.

1e verdieping:
Op de verdieping biedt de overloop toegang tot drie in grootte variërende slaapkamers, waarvan twee vaste kastruimte hebben onder de trap naar zolder. De moderne badkamer is voorzien van een ldouchehoek, hangend toilet, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger.

Zolder:
Via een vaste trap bereikbare zolderverdieping biedt plaats voor de cv-combi opstelling (‘11) en is te gebruiken als bergruimte. een extra slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

De woning is naast de nog vele aanwezige originele details, waaronder paneeldeuren en hoge plinten, voorzien van dubbele beglazing en uitstekend onderhouden.

Tuin en berging: 
Naast de besloten voortuin biedt de royale achtertuin ruimte aan een stenen berging voor de fiets en tuingereedschap.
- Voor-, zij- en achtertuin
- Balkon
- Vrijstaande stenen berging
- Voldoende openbare parkeerplaatsen
- Borg is 2 maanden huur alsmede salarisspecificatie vereist
- Huurperiode is minimaal 1 jaar en maximaal in overleg
 (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort (Vermeerkwartier) Breitnerstraat 3817DT Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!