Home / Huis huren / VERHUURD Forel (Nieuwland) 3824LE Amersfoort

VERHUURD Forel (Nieuwland) 3824LE Amersfoort

 (Nieuwland) Forel  3824LE Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1084
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
110 m²
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

In het hoogste gebouw van de stad ligt aan de Forel dit ruime penthouse. Voorzien van drie kamers, een luxe badkamer en een fantastisch mooi uitzicht tot aan de horizon!

Woontoren ‘La Balise’ is inmiddels een vertrouwd herkenningspunt voor Amersfoort. Na de Onze Lieve Vrouwetoren, die te boek staat als het middelpunt van Nederland, is ‘La Balise’ het hoogste gebouw van deze stad, gelegen in de wijk Nieuwland, nabij het nieuw te realiseren ziekenhuis en in de directe nabijheid van de A1, knooppunt Hoevelaken.

Het appartement op de 18e en tevens hoogste verdieping van woontoren La Balise, aan de rand van Amersfoort, biedt een magnifiek uitzicht tot aan de horizon.

Het appartement heeft een vloeroppervlak van 110m² , met een grote living van 50 m² en 2 in grootte variërende slaapkamers, een luxe badkamer en toilet. Er behoren 2 parkeerplaatsen bij het gehuurde en een grote berging. Tevens is het appartement voorzien van mechanische ventilatie, kabelaansluiting en TV CAI. Voor de bewoners van woontoren La Balise is er een gezamenlijk gebruik van het dakterras beschikbaar.

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (w.o. nieuwe laminaatvloer).

Verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar en goedkeuring Vereniging van Eigenaren.
- Servicekosten EUR 50,- per maand
- Lift
- Dakterras
- Parkeergarage
- Berging
- Huurperiode: minimaal 1 jaar en maximaal voor onbepaalde tijd
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Nieuwland) Forel  3824LE Amersfoort  (Nieuwland) Forel  3824LE Amersfoort  (Nieuwland) Forel  3824LE Amersfoort  (Nieuwland) Forel  3824LE Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!