Home / Huis huren / VERHUURD De Vergulde Wagen (Nieuwland) 3824CM Amersfoort

VERHUURD De Vergulde Wagen (Nieuwland) 3824CM Amersfoort

 (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1098
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
118 m²
Bouwjaar 1995
Perceeloppervlak 138 m²
Inhoud 340 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Een moderne eengezinswoning gelegen aan de Vergulde Wagen, voorzien van drie slaapkamers, een voor- en achtertuin. De woning ligt op een rustige en kindvriendelijke locatie.
Op een heerlijk rustige en kindvriendelijke locatie gelegen moderne eengezinswoning met vergrote woonkamer voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin. Mede dankzij de grote dakkapel op de tweede verdieping zijn er drie goede slaapkamers.

De woning is goed onderhouden en in lichte kleurstelling afgewerkt. Het buitenschil-derwerk is in 2009 uitgevoerd. De vloeren zijn op alle verdiepingen voorzien van onderhoudsvriendelijke laminaatvloeren De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie, evenals geheel isolerende beglazing. Verwarming d.m.v. CV-combi (2009). Als extra voor dit woningtype beschikt deze woning nog over een kruipruimte.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige buurt, waar het weinige verkeer vrijwel alleen bestaat uit bestemmingsverkeer. Spelen kan hier nog op straat of om de hoek op een speelveldje. Winkelcentrum De Nieuwe Hof, scholen, sport- en overige voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Tevens is de ligging zeer gunstig ten opzichte van de diverse snelwegen.

Indeling:

Begane grond:
Hal/entree met meterkast. Toilet. Lichte tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Keuken aan de voorzijde in hoekopstelling met enige inbouwapparatuur en provisiekast.

Eerste verdieping:
Overloop. 2 slaapkamers van ca. 17 en 8 m2. Badkamer in lichte kleurstelling met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare volwaardige zolderverdieping met dakkapel en diverse bergruimte, wasmachine-aansluiting en opstelling CV-installatie. Één slaapkamer is er al. Gezien de grootte is een splitsing in twee slaapkamers mogelijk.

Tuin:
De tuinligging is op het oosten, maar door de diepte van ruim 12 meter toch erg zonnig. Achter in de tuin staat een houten stenen berging. De tuin is tevens via achterom bereikbaar.

Leuke gezinswoning op rustige, kindvriendelijke locatie!
- Voor-, en achtertuin
- Vrijstaande houten berging
- Voldoende openbare parkeergelegenheid
- Huurperiode is minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden
 (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Wagen 3824CM Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!