Home / Huis huren / VERHUURD Weegsteen (Kattenbroek) 3823GC Amersfoort

VERHUURD Weegsteen (Kattenbroek) 3823GC Amersfoort

 (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1102
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
110 m²
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

De Weegsteen is een ideaal 4-kamer maisonnette gelegen in de wijk Kattenbroek. Voorzien van een balkon gelegen op het zuidwesten, een nieuwe badkamer en halfopen moderne keuken.

Er komt een ruim appartement in het winkelcentrum ‘Emiclaer’ beschikbaar. U heeft gezellig uitzicht, alle faciliteiten om de hoek en een parkeerplaats voor de deur. Het appartement is v.v. een nieuwe badkamer en 3 ruime slaapkamers. De woning is ideaal voor een stel- , een gezin – of om met vrienden te wonen.

De wijk Kattenbroek kenmerkt zich door de frisse en afwisselende bouw van de wijk. Alle voorzieningen zijn aanwezig om heerlijk te recreëren, winkelen, werken en studeren. Een ideale locatie op korte afstand van de A1 en A28. De binnenstad van Amersfoort ligt tevens ook om de hoek!

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal met toilet en toegang tot de ruime en lichte woonkamer en deur naar het op het zuidwesten gesitueerde balkon. Moderne halfopen keuken.

Tweede verdieping:
Overloop met lichtkoepel en ruime opbergkast met cv-opstelling. Op deze verdieping bevinden zich drie kamers (één van ca. 15 m2 en twee van ca. 10 m2) en een frisse, lichte badkamer met ligbad met douche, vaste wastafel en tweede toilet.
 

- Balkon (zuidwesten)
- Berging
- Bijkomende kosten: EUR 205,- voorschot gas, water, licht en beheerskosten
- Huurperiode minimaal 6 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd
 (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort (Kattenbroek) Weegsteen 3823GC Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!