Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Forel (Nieuwland) 3824LJ Amersfoort

Te huur Forel (Nieuwland) 3824LJ Amersfoort

 (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort
Huurprijs
€ 1.125
Huis ID
1105
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
128 m²
Inhoud 400 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

De Forel is een ruime 5-kamer eengezinswoning gelegen in de jonge wijk Nieuwland. Een inpandige garage, twee terrassenen de luxe badkamer zijn enkele pluspunten van de woning!

Deze 5-kamer eengezinswoning is zeer ruim opgezet en ligt in de groene wijk Stadstuinen. U heeft zicht over de glooiende heuvels tussen de woning door. Een ideale woonwijk voor jong en oud. Deze woning is in 2002 gebouwd.

De woning is als volgt ingedeeld:

Entree, hal met trapkast, trapopgang, toilet met fontein en een garderobenis, die dienst kan doen als wachtruimte. Enerzijds toegang tot de inpandige garage/berging. Anderzijds toegang tot de tuinkamer die als praktijk kan worden gebruikt. De tuinkamer en de hal zijn voorzien van een plavuizen vloer. Vanuit deze ruimte toegang tot een heerlijk zonnig terras (zuid) van ca. 11 m2.

Wonen op de verdieping! Ideaal vanwege het fraaie uitzicht. De woonkamer met open keuken beslaat bijna 42,5 m2. Het Frans balkon is bijna het hele jaar open te zetten. Dat is de vrijheid van wonen op niveau! De eiken houten vloer is massief. Bij de keuken is heel praktisch gekozen voor een plavuizen vloer. De keuken is in hoekopstelling geplaatst. Met diverse apparatuur als vaatwasser, 5 pits gasfornuis, recirculatiekap encombioven/magnetron.

De slaapverdieping telt 3 slaapkamers van ca.15 m2, 6,5 m2, 8,5 m2. Vanuit de hoofdslaapkamer is er toegang tot een tweede terras. De badkamer is verzorgd en compleet met heerlijk hoekbad met douche. Verder volledig betegeld en voorzien van zwevend toilet en dubbele wastafel. Stookruimte met CV opstelling en WTW installatie. In een separate ruimte kan de wasapparatuur worden opgesteld.

Echt een geweldig ruim huis. Zeer geschikt voor mensen die net wat meer ruimte zoeken voor hobby of werk.
- Twee terrassen (een op het zuiden)
- Inpandige garage
- Voldoende openbare parkeergelegenheid
- Huurperiode is minimaal 1 jaar en maximaal in overleg
 (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824LJ Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!