Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Kreupelstraat (Centrum) 3811HZ Amersfoort

Te huur Kreupelstraat (Centrum) 3811HZ Amersfoort

 (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort
Huurprijs
€ 695
Inclusief
Service kosten
Huis ID
1114
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
55 m²
Bouwjaar 1999
Inhoud 150 m³
Aanvaarding 1 september 2013
Inrichting Gestoffeerd
Midden in het hartje centrum van Amersfoort ligt het sfeervolle appartement aan de Kreupelstraat. Dit appartement is onder andere voorzien van een ruime verlichte woonkamer en een moderne open keuken.
Sfeervol appartement gelegen aan De Kamp, hartje centrum. Vanuit de voordeur bent u in 5 minuten op het CS Amersfoort, in 2 minuten lopen op de Hof en de winkels liggen aan uw voeten. Kortom een prachtlocatie. Het complex is in 2001 geheel gerenoveerd en zijn er meerdere appartementen bijgebouwd. Het appartement beschikt over een gesloten portiek, trapopgang en liftinstallatie. Bij de renovatie is het appartement goed geïsoleerd en zijn de ruimtes praktisch ingedeeld.

Indeling:

Entree, meterkast,  toegangsdeur naar de badkamer en toilet. Toegangsdeur naar de op De Kamp kijkende woonkamer. De woonkamer is ruim met 25 m2 en zeer licht met een mooie eiken lamelvloer. De fraaie, zeer sfeervolle raampartij aan de voorzijde kijkt uit op de winkelstraat. De woonkamer beschikt over een moderne open keuken welke gesitueerd is in een soort van grote nis waardoor deze niet al te nadrukkelijk aanwezig is in de woonkamer. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit en praktisch ingericht met kasten tot aan het plafond, een inbouwvaatwasser, oven en inbouwkoelkast.
Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer (2.5 m bij 4 m). De slaapkamer beschikt over een echt stadsraam waar u tegen diverse daken aankijkt. Vanuit de slaapkamer is de eveneens vanuit de gang te bereiken badkamer bereikbaar. De badkamer is geheel uitgevoerd in lichte kleurstelling en uitgerust met een douchebak, wastafel en wasmachineaansluiting.

In de onderbouw beschikt het appartement over een gedeelde fietsenberging en op de eerste verdieping bevindt zich een eigen berging.
- Gelegen in het centrum
- Berging
- Parkeren middels parkeervergunning
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Huurprijs is inclusief servicekosten
- Huurperiode: minimaal 6 maanden en maximaal in overleg
 (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort (Centrum) Kreupelstraat 3811HZ Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!