Home / Huis huren / VERHUURD Langegracht (Centrum) 3811 BW Amersfoort

VERHUURD Langegracht (Centrum) 3811 BW Amersfoort

 (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1122
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
1906 m²
Perceeloppervlak 147 m²
Inhoud 230 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Midden in de historische binnenstad staat dit recent gerenoveerde authentieke grachtenpand met 3-slaapkamers, twee luxe badkamers en een privé sauna.
Wonen aan de Langegracht is bijzonder, zeker in dit wonderschone grachtenpand midden in de historische binnenstad. Het is een mooie combinatie, je zit midden in al het goede wat onze binnenstad te bieden heeft en binnen woon je comfortabel, rustig en ruim. Even een hapje eten om de hoek, op zaterdag verse bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal.

Indeling:
Voordeur, chique hal met een prachtig trappenhuis, marmeren vloer en zelfs een traploper. In de voorkamer vallen direct de diepe vensterbanken op welke een mooi geheel vormen met de luiken en sfeervol zijn bekleed. Daarnaast zijn er de (gas)haard met natuursteenschouw, de houten vloeren, de vlak gestucte wanden en strakke van ornamenten voorziene plafonds. De eetkamer met serre grenst aan de patio en staat in open verbinding met de keuken welke uiterst hoogwaardig is en voorzien is van alle apparatuur.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is direct aan het portaal de gastenbadkamer gesitueerd. Via ditzelfde portaal bereikt men de geweldige master bedroom met al even geweldige badkamer. De badkamer is zeer luxe afgewerkt en beschikt over een dubbele “stortdouche”, dubbel wastafelmeubel, toilet en bidet. De vloer is betegeld met natuursteen en de wanden zijn belegd met kiezels. Om het geheel nog extra cachet te geven is er eveneens een ruime walk-in closet aan de master bedroom.
Tweede verdieping:
Zeer royale gastenkamer met ingebouwde sauna en de tweede slaapkamer. Aan de overloop is de was-/droogruimte en de c.v.-opstelling gesitueerd.
- Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 335,-- excl. 19% BTW in rekening gebracht bij huurder.
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
- Twee badkamers
- Sauna
- Vrijstaande houten berging 
- Parkeren middels parkeervergunning
 (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort (Centrum) Langegracht 3811 BW Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!