Home / Huis huren / VERHUURD Lage Boog (Nieuwland) 3824EN Amersfoort

VERHUURD Lage Boog (Nieuwland) 3824EN Amersfoort

 (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1131
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
85 m²
Inhoud 200 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Goed onderhouden penthouse gelegen in Nieuwland aan de Lage Boog. Het complex heeft een lift, berging en ligt aan het water. Het appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, een balkon en twee slaapkamers.
***TE HUUR OP BASIS VAN DE LEEGSTANDSWET***
Op de 6e verdieping gelegen, goed onderhouden 3 kamer “penthouse” van ca. 85 m2. Het appartement bevindt zich in een kleinschalig luxe appartementencomplex met lift. Het uitzicht is werkelijk prachtig. Het complex is aan het water gelegen en bevindt zich op loopafstand is van het winkelcentrum De Nieuwe Hof. De berging bevindt zich op de begane grond. Het appartement kenmerkt zich door zijn vele raampartijen, het fantastische uitzicht en het balkon (van ca. 10 m2) die op het zuidoosten is gelegen.

Indeling:
Entree, hal met toilet, meterkast en c.v.-ruimte. De woonkamer is, mede door de vele raampartijen, heerlijk licht. De woonkamer biedt toegang tot het zonnige balkon. De keuken is open en voorzien van een oven en vaatwasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting. Tevens zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig, waarbij de grootste slaapkamer eveneens toegang biedt tot het balkon.
- Berging
- Balkon
- Lift
- Servicekosten ter hoogte van EUR 147,-
- Voldoende openbare parkeergelegenheid
- Huurperiode in overleg
 (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824EN Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!