Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Soesterweg (Soesterkwartier) 3812BM Amersfoort

Te huur Soesterweg (Soesterkwartier) 3812BM Amersfoort

 (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort
Huurprijs
€ 1.000
Huis ID
1136
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
112 m²
Bouwjaar 1935
Perceeloppervlak 179 m²
Inhoud 350 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Aan de Soesterweg staat deze 3-jarige middenwoning, gelegen nabij het station en de het centrum van Amersfoort. De ruime woning beschikt over een 6 meter diepe voor- en achtertuin op het zuiden gelegen.
Ruime dertiger jaren middenwoning gelegen in de wijk Soesterkwartier op loopafstand van het bos- en recreatiegebied Birkhoven. Het centraal station ligt op nog geen 10 minuten lopen van de woning, net als het nieuwe Eemcentrum. Ook de dierentuin, de winkelstraat en het centrum van Amersfoort bevinden zich in de directe nabijheid. De woning heeft een 6 meter diepe voortuin en een diepe achtertuin die op het zuiden is gelegen. In de achtertuin staat een ruime stenen berging die via een overkapping aan de woning verbonden is. De woning dient op een aantal punten gemoderniseerd te worden.

Indeling:

Begane grond:
Entree met meterkast, toilet, trapopgang en kelderkast. De doorzon woonkamer met erker is heerlijk ruim en beschikt over veel lichtinval en een open haard. De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Overloop en 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Op de voorzolder bevindt zich de CV ketel opstelling. De zolderverdieping beschikt over veel bergruimte en een 4e slaapkamer. Het dak is geïsoleerd.
- Voor- en achtertuin
- Balkon
- Stenen berging
- Voldoende parkeergelegenheid
- Huurperiode in overleg
 (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812BM Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!