Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur De Vergulde Paarden (Nieuwland) 3824CT Amersfoort

Te huur De Vergulde Paarden (Nieuwland) 3824CT Amersfoort

 (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort
Huurprijs
€ 1.050
Huis ID
1140
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
115 m²
Bouwjaar 1996
Perceeloppervlak 130 m²
Inhoud 345 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

Aan De Vergulde Paarden staat deze ruime en goed onderhouden eengezinswoning. Deze 4-kamerwoning ligt in een rustige straat en beschikt over een grote zonnige achtertuin.

In Nieuwland staat de mooie en ruime eenzinswoning met een voor- en achtertuin. De wijk is kindvriendelijk, beschikt over een uitgebreid winkelcentrum op loopafstand en is gelegen is een rustige straat. 

De woning is goed onderhouden, de tuin is voorzien van een kleine onderhoudsvrije vijver en een houten berging. Op de zolderverdieping is een werkkamer gerealiseerd welke ook als slaapkamer kan dienen, daar is tevens een bergruimte met een wasmachine aansluiting. 

Indeling:

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet. De woonkamer is ruim en voorzien van een open keuken. Deze keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is compleet ingericht met inbouwapparatuur. Tevens is er in de keuken een extra bergruimte aanwezig. De tuin ligt op het zuiden. 

Eerste verdieping.
Er bevinden zich hier 2 slaapkamers. De badkamer beschikt over een bad, douchecabine, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping.
Hier bevinden zich twee ruimtes. Een open bergruimte met een wasmachineaansluiting en de mogelijkheid om hier een droger te plaatsen. De tweede ruimte is een ruime werkkamer met veel lichtinval deze ruimte kan tevens als extra slaapkamer worden ingericht.

- Houten schuur
- Voor- en achtertuin, die de huurder moet onderhouden (ook snoeiwerkzaamheden)
- Alarminstallatie
- Voldoende parkeergelegenheid
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Huurperiode minimaal 12 maanden
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort (Nieuwland) De Vergulde Paarden 3824CT Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!