Home / Huis huren / VERHUURD Utrechtseweg 3818EK Amersfoort

VERHUURD Utrechtseweg 3818EK Amersfoort

 Utrechtseweg 3818EK Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Gas, water, electra, TV, internet
Huis ID
1146
Type woning
Bovenwoning
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
46 m²
Bouwjaar 1932
Inhoud 138 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Aan de Utrechtseweg in Amersfoort staat het goed onderhouden en prachtig vrijstaande landhuis, waar een bovenwoning kan worden gehuurd. Een tweekamer woning, met een luxe badkamer en ruime keuken. Wacht niet te lang en neem contact met ons op!

Op een mooi ruime kavel staat deze 30-er jaren landhuid, met een prachtig parkachtige tuinaanleg rondom. Het landhuis bevind zich een aantal meters van de openbare weg waardoor er veel privacy ontstaat. Van deze prachtige en ruime tuin kan gezamenlijk gebruik worden gemaakt.  Er is een electisch bedienbaar hek aanwezig met een intercom welke toegang verschaft tot de oprijlaan. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, zowel in Amersfoort als in Soesterberg. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A1/A28.

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijk entree.

Eerste verdieping:
Een zeer goed uitziende en ruime badkamer met een aparte douche, bad, toilet en wastafel. Via de overloop kun je de woonkamer, slaapkamer en keuken bereiken. De woonkamer is voorzien van een inbouwkast. In de woonkamer en slaapkamer zal nieuwe vloerbedekking worden gelegd. Aan de rechterkant van de woonkamer, bevindt zich een slaapkamer en aan de linkerkant de keuken. De keuken is voorzien van een koelkast met vriezer, elektrisch koken, oven en afzuigkap.

De kelder biedt toegang tot de wasserrette, hier kunnen de kleren gewassen, gedroogd en gestreken worden. De tuin is toegankelijk voor een ieder. Het enige wat gedeeld wordt is de entree, wasserrette en de tuin.

- Geen huisdieren en niet rokers hebben de voorkeur
- Inclusief internet en vaste telefoon om naar vaste nummers in Nederland te bellen (mobiele nummers en bellen naar het buitenland wordt verrekend)
- Overdekte fietsenstalling
- Parkeerplaatsen op eigen terrein
- Uitsluitend bestemd voor 1 persoon
- Huurperiode is minimaal 6 maanden en maximaal onbeperkt
 Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort Utrechtseweg 3818EK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!