Home / Huis huren / VERHUURD Woudweg (Nijkerk) 3862 PN Nijkerk

VERHUURD Woudweg (Nijkerk) 3862 PN Nijkerk

 (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
TV
Huis ID
1151
Type woning
Chalet
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
45 m²
Bouwjaar 1955
Inhoud 135 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Object kan met meubels worden opgeleverd maar ook zonder

Een heerlijk vrijstaand chalet in de natuurrijke omgeving Nijkerk en nabij Voorthuizen. Houdt u van privacy en de natuur dan kunt u hier met alleen uw koffertje met kleding terecht, per direct!

Aan de Woudweg te Voorthuizen staat dit heerlijk ruime en vrijstaande chalet, de locatie is middenin de rustieke natuur van de Veluwe, is het ideale vertrekpunt voor het maken van eindeloos lange fietstochten door de bossen en over de uitgestrekte heidevelden, of voor het maken van prachtige wandelingen door de ongerepte natuur. De winkels zijn op 2 km afstand van het levendige centrum Voorthuizen. De chalet is gebouwd in 1955 maar is tussentijds gerenoveerd en goed onderhouden.

Indeling

Begane grond:
Bij binnenkomst stapt u zo in de keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Aan de linkerkant is de slaapkamer, voorzien van een bed. Er is een douchecabine en een toilet. Aan de rechterkant een ruime woonkamer, de chalet is voorzien van een centrale verwarming. Via de woonkamer stapt u via een schuifpui naar buiten om zo overdekt te kunnen genieten van de natuur. 

Buiten is nog een overdekte parkeerplaats en schuur aanwezig.
- Overdekte parkeerplaats op het terrein
- Schuur
- Huisdieren zijn toegestaan, mits honden buiten de deur aangelijnd
- Inschrijven is niet mogelijk
- Huurperiode is minimaal 6 maanden en maximaal is onbeperkt
- De huurprijs is incl. Parkkosten, gemeentelijke heffingen en televisie.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk  (Nijkerk) Woudweg 3862 PN Nijkerk

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!