Home / Huis huren / VERHUURD Le Corbusierstraat (Zielhorst) 3822EA Amersfoort

VERHUURD Le Corbusierstraat (Zielhorst) 3822EA Amersfoort

 (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1152
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
324 m²
Bouwjaar 1992
Perceeloppervlak 1000 m²
Inhoud 972 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

Een riante villa gelegen aan de Corbusierstraat in het Zielhorst-park. Deze villa met kantoorruimtes biedt het u allemaal een bijzondere en unieke architectuur, veel ruimte, privacy en een heerlijke voor- en achtertuin! Absoluut een regelrechte aanrader!

Een riante villa gelegen in het Zielhorst-park met een heerlijke open en wandelomgeving. De villa is gebouwd onder de architectuur van Mart van Schijndel. Het is een verrassende woning voorzien van een prachtige vide. De binnenzijde staat voor rust, ruimte en comfort. De buitenzijde is goed onderhouden, geeft behoorlijke privacy door de riante en van groen voorziene voor- en achtertuin. 

Indeling:

Begane grond:
De entree en de hal zijn ruim en licht en voorzien van een ingang naar de woonkamer en via de trap kunnen de slaapkamer en de verschillende bedrijfsruimtes worden betreden. Wanneer u de woonkamer instapt komt u in een heerlijk lichte kamer met veel ramen, wat uitzicht biedt op de tuin. De woonkamer is voorzien van een vide en een marmeren vloer. Als u doorloopt komt u in de heerlijke ruime keuken terecht. De inbouwkeuken is voorzien van een koelkast, vriezer, afwasmachine, afzuigkap en combi-magnetron. Naast de inbouwkeuken is er nog een aparte ruimte met een bijkeuken, waar ook de wasmachine aansluiting te vinden is. Aan de andere kant van de keuken is een toilet en een ruime slaap/werk/gastkamer aanwezig welke voorzien is van een aparte badkamer met een douchecabine en wastafel.   

1e verdieping:
Hier loopt u de vide op, de vloer is voorzien van hout. Deze ruime en lichte ruimte zou u kunnen gebruiken als werkkamer, als u doorloopt komt u in de ruime slaapkamer terecht. Via de slaapkamer stapt u door de gang naar een eigen badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet. Naast de slaapkamer is een sauna aanwezig. Tevens zijn er in het gangetje van de badkamer en de sauna twee inloopkasten aanwezig.

Verder kunt u gebruik maken van zowel de voor- als achtertuin en er zijn prive-parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Een gedeelte van de villa is ter beschikking als kantoorruimtes. Dit betreffen 5 kantoorruimtes. Vier daarvan liggen onder elkaar en hebben een afmeting van 28 m2 daarnaast is er nog 1 boven de woning van 42 m2.
  
- In totaal 6 parkeerplaatsen voor de deur op eigen terrein
- De woning is met 5 kantoorruimtes (kan eventueel ook zonder kantoorruimtes worden verhuurd)
- Voor- en achtertuin
- Huurperiode is minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden
- Alleen de woning huren bedraagt EUR 1200,- per maand, exclusief een voorschot gas, water en elektra van EUR 300,- per maand. Waarbij de trap gedeeld wordt met de kantoren.
- Alleen de kantoorruimtes huren bedraagt EUR 1200,- per maand, exclusief een voorschot gas, water en elektra van EUR 300,- per maand. Waarbij de trap gedeeld wordt met de woning.
 (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort (Zielhorst) Le Corbusierstraat 3822EA Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!