Home / Huis huren / VERHUURD Lambert Heijnricsstraat (Dorrestein) 3817ES Amersfoort

VERHUURD Lambert Heijnricsstraat (Dorrestein) 3817ES Amersfoort

 (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1155
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
47 m²
Inhoud 150 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd
Aan de Lambert Heijnricsstraat vindt u op de vierde etage dit 2 kamer tellende appartement. Opvallend zijn de grote ramen en het vele licht. Nabij station en binnenstad.
Lambert Heijnricsstraat – gestoffeerde tijdelijke verhuur

Dit leuke tweekamerappartement met balkon ligt heerlijk op de zon op de vierde etage te midden van veel groen. Opvallend zijn de grote ramen en veel licht in huis. Het huis is netjes afgewerkt en onderhouden. Gelegen op een paar minuten fietsafstand van het centrum van Amersfoort.

Het gebouw staat in een groene omgeving, niet ver van het centrum van de stad. De snelwegen zijn prima te bereiken en het station is aan te fietsen. Het gebouw zelf is niet nieuw, maar wordt prima onderhouden, de vereniging van eigenaren is actief.

Indeling:

Je komt binnen in de gang met een apart toilet en de meterkast. Hier valt al op hoe netjes de muren en vloeren (plavuizen) zijn. De keuken is aan de galerijkant. Het is een hoekkeuken, voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap. Een groot raam zorgt voor prettig licht.

De woonkamer is aan de zonkant van het gebouw met een laminaatvloer. Daarnaast is de slaapkamer eveneens voorzien van een laminaatvloer. Aan de slaapkamer grenst het inpandige balkon, waar je heel beschut in de zon kunt zitten. De badkamer heeft een douche en wastafel.
Op de begane grond is een berging.

Bijzonderheden
• Prachtige, centrale locatie in Amersfoort-zuid, niet ver van het centrum
• Allerlei voorzieningen (sport, ziekenhuis, winkels e.d.) in de buurt
• Rustig, groen uitzicht
• Woonkamer en balkon op het zuiden
• Blokverwarming


- Servicekosten bedragen € 50,--
- Voorschot stookkosten bedragen € 80,--
- Berging op de begane grond
- Voldoende openbare parkeergelegenheid
- Huurperiode: minimaal 1 jaar maximaal in overleg
 (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort (Dorrestein) Lambert Heijnricsstraat 3817ES Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!