Home / Huis huren / VERHUURD De Waag (Kattenbroek) 3823 GE Amersfoort

VERHUURD De Waag (Kattenbroek) 3823 GE Amersfoort

 (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1158
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
92 m²
Bouwjaar 1993
Perceeloppervlak 6 m²
Inhoud 250 m³
Aanvaarding 1 april 2013
Inrichting Gestoffeerd
In de architectonische wijk Kattenbroek ligt op een werkelijk schitterende locatie aan het water, dit voorheen 4-kamer appartement waarvan 2 slaapkamers tot 1 zijn gemaakt
Het 3-kamer appartement ligt op de 2e verdieping en in het kleinschalige wooncomplex is een lift aanwezig. Het appartement is voorzien van automatische screens, zonnescherm en een in 2005 vernieuwde badkamer, toilet en nieuw gestuukte wanden.

De wijk is zeer aantrekkelijk om door heen te wandelen en fietsen. Er is een uitgebreid winkelaanbod in het stadsdeel winkelcentrum ‘’Emiclaer’’ en er worden veel evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld het “vijverconcert”.

Kortom, Kattenbroek is een prettige en veilige wijk om in te wonen.

Wij nemen graag met u een kijkje door de woning… loopt u met ons mee?

Via een algemene entree bereikt u de lift en het trappenhuis. Op de 2e verdieping, middels 1 trap te bereiken, komt u bij het appartement.


Entree:

Middels een ruime hal komt u in de schitterend gelegen woonkamer. Deze is voorzien van een houtkleurige laminaatvloer en in 2005 gestuukte wanden. Tevens zijn in 2005 elektrische screens aangebracht die eveneens automatisch op het zonlicht kunnen werken. Vanuit de woonkamer heeft u een werkelijk prachtig uitzicht over de vijver van Emiclaer en het vele groen hier omheen.

De aangrenzende keuken is in 2006 geïnstalleerd en heeft een granieten aanrechtblad, afwasmachine, inductie kookplaat, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken bereikt u het balkon die is gelegen op het zuid/westen. U kunt hier bij mooi weer de gehele dag genieten van de zon. Wordt het te warm dan laat u het elektrisch bedienbaar zonnescherm zakken en geniet u evengoed van het mooie uitzicht.

Vanuit de hal bereikt u de in 2005 aangebrachte badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine. Het afzonderlijke toilet is ook in 2005 helemaal vernieuwd.

Er zijn 2 slaapkamers (voorheen 3) van ca. 14m² en 15 m². Een van de slaapkamers is voorzien van een op maat gemaakte kledingkast die ook achter zal blijven in de woning.

In de hal, bij de entree is ook een op maat gemaakte kast die eveneens achterblijft in de woning.
-  Elektrisch, automatische screens
-  Elektrisch zonnescherm
-  Huurperiode: min. 9 maanden, max. in overleg
-  Servicekosten: € 100,-
 (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort (Kattenbroek) De Waag 3823 GE Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!