Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Arabische zee (Vathorst) 3825 WG Amersfoort

Te huur Arabische zee (Vathorst) 3825 WG Amersfoort

 (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort
Huurprijs
€ 850
Huis ID
1177
Type woning
Woning
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
72 m²
Bouwjaar 2010
Perceeloppervlak 84 m²
Inhoud 216 m³
Aanvaarding direct
Inrichting Gemeubileerd
In Hooglanderveen staat deze mooie benedenwoning, met een heerlijke achtertuin, voldoende parkeerplaatsen en voor de woning is er vrij uitzicht. Het betreft een 3-kamer appartement welke per direct beschikbaar is en bovenal u kunt er zo in!
De benedenwoning is gelegen nabij strand Vathorst en scholen voor voortgezet onderwijs. De basisschool vindt u aan het einde van de straat. Het winkelcentrum is op loopafstand van de woningen. Ook station Vathorst is vlakbij gelegen. Voor uitvalswegen zoals de A1 en A28 hoeft u alleen de wijk maar uit. Houdt u van cultuur? Cultureel centrum "de Kamers" is op korte afstand van de woningen. Voor de woning is er vrij uitzicht en zijn er plannen voor het maken van een park.  

Indeling:

Entree, toilet, meterkast. Via de hal kom je in de ruime en goed verlichte woonkamer, met een open keuken. De hoogwaardige keuken beschikt over een koelkast, 4 pits gasstel, combi oven, afzuigkap en kastruimte. Via de woonkamer is er toegang tot de gang. Daar bevinden zich de ruime badkamer met douche en wastafel. Verop in de gang is er een interne berging met wasmachine en droger. Een grote en kleine slaapkamer, via de kleine slaapkamer is er toegang tot de tuin 12m2 en houten berging van 4x4 m2. 

Verder is er voor de afvalbakken een aparte ruimte buitenom, waar alle bewoners van het blok hun vuilnis kunnen deponeren.
- Houten berging
- Achtertuin gelegen op het oosten
- Huisdieren in overleg
- Voldoende openbare parkeerplaatsen, zowel voor als achter de woning
- Huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal in overleg
 (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort (Vathorst) Arabische zee 3825 WG Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!