Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Wiekslag (Liendert) 3815GJ Amersfoort

Te huur Wiekslag (Liendert) 3815GJ Amersfoort

 (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort
Huurprijs
€ 685
Huis ID
1186
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
75 m²
Bouwjaar 1968
Perceeloppervlak 15 m²
Inhoud 200 m³
Aanvaarding 1 september 2013
Inrichting Gestoffeerd
VERHUUR ONDER DE LEEGSTANDSWET
Op zoek naar een appartement met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik? Een huisarts, apotheek, drogist, supermarkt, brievenbus, bushalte aan de overkant van de straat. Ideaal! Daarnaast is dit appartement gelegen in een klein appartementenblok met maar 3 verdiepingen. Heerlijk rustig dus en geen last van voorbijlopende mensen aangezien het een portiekflat is! De woning bevindt zich op de 2e verdieping.
Het centrum van Amersfoort en station Schothorst zijn bereikbaar in 5 minuten op de fiets. Ook o.a. een sportschool, basisschool en kinderopvang bevinden zich op een paar minuten loop- en fietsafstand in de buurt.

Indeling:

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Naast de voordeur ligt de eerste berging. Via de voordeur komt u terecht in de hal en vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot het balkon. Het balkon is over de gehele lengte van het appartement. Er is een extra kamer aanwezig wat kan dienen als werkkamer of eetkamer en is gelegen naast de woonkamer.

Verder in de hal een apart toilet en een badkamer voorzien van een douchecabine. Aan de achterkant een ruime en goed verlichte slaapkamer met een vaste slaapkamerkast. Tevens aan de achterkant van het appartement de keuken voorzien van keukenapparatuur waaronder een gasfornuis, oven, koelkast, magnetron en de wasmachine en droger blijven achter. 

-Slaapkamer (11m2)
-Woonkamer (25 m2)
-Extra kamer naast de woonkamer, te gebruiken als studeer-, eet- of slaapkamer (12m2)
-Balkon (9m2)
-Bergruimte naast de ingang (3m2)
-Berging beneden (6m2)

 Bijzonderheden:

-Originele bruynzeel keuken nog aanwezig in prima conditie!
-In de middag is de zon gericht op het balkon.
-Extra elektriciteitsgroepen aangelegd voor wasmachine/droger en oven.
-Laminaatvloer nog in prima conditie.
-Sinds maart 2011 overal geïsoleerd glas

Goede VvE: er is de laatste jaren veel aan in- en extern onderhoud gedaan, o.a. dakbedekking vervangen 2009, extern schilderwerk 2005/2006, entree’s vernieuwd, balkons gerenoveerd, etc.
- VERHUUR ONDER DE LEEGSTANDSWET
- Balkon
- Twee bergingen
- Huisdieren in overleg
- Vrij parkeren voor de deur
- Servicekosten bedragen EUR 115,- per maand incl. voorschot verwarming
- Huurperiode: minimaal 6 maanden en maximaal in overleg
 (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort (Liendert) Wiekslag 3815GJ Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!