Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Van Weerden Poelmanweg (Soest) 3768MN Soest

Te huur Van Weerden Poelmanweg (Soest) 3768MN Soest

 (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest
Huurprijs
€ 1.950
Huis ID
1191
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
172 m²
Bouwjaar 2008
Inhoud 500 m³
Aanvaarding direct
Inrichting Gestoffeerd
Nu in de verhuur, op deze unieke locatie een luxe 4-KAMER HOEKAPPARTEMENT gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig gebouw. Het gebouw bestaat uit 3 woonlagen met 4 appartementen per woonlaag. Het appartement heeft een oppervlakte van maar liefst circa 172 m² en is voorzien van een royaal en zeer vrij balkon gelegen op het Zuid-Westen. Tevens heeft het appartement twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage alsmede een royale berging.
In het prachtige bosgebied “De Paltz” tussen Soest en Amersfoort ligt het exclusieve appartementencomplex “Royal Parc”. Dit luxe en uniek gelegen appartementencomplex, bestaande uit een 8-tal appartementengebouwen, ligt achter het Hilton Hotel en grenst direct aan de golfbaan Soestduinen. Bewoners van de appartementen krijgen korting op onder meer een lidmaatschap op het “Living Well Health en Leisure Centre” dat gelegen is in het Hilton Hotel en andere voorzieningen. Tevens zijn er voor bewoners lidmaatschappen gereserveerd voor de golfclub.

De centrale ligging in het midden van Nederland, de uitgestrekte wandelbossen en natuurgebieden en de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen completeren dit unieke complex.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten ruime entree met de video-intercom en de brievenbussen, een gezamenlijke ontvangsthal met de toegang tot de lift en het trappenhuis.

2e woonlaag:
Entree, ruime hal met meterkast, toilet en entree naar de woonkamer via dubbele deuren met glas, werkkamer, 2 luxe slaapkamers, meterkast, bijkeuken met de opstel plaats van de Cv-ketel en Climat systeem en de aansluitingen voor wassen en drogen. De hal, woonkamer, studeerkamer en gedeeltelijk de keuken zijn voorzien van een duurzaam eikenhouten visgraad parketvloer. De woonkamer met een mooie (gasgestookte) openhaard loopt over in een open keuken met een luxe met de hand gemaakte keuken welke is voorzien van luxe inbouwapparatuur met o.a. een koffiemachine. Vanuit de fraaie lichte woonkamer komt men op het ruime balkon met zonligging op het Zuid- Westen en met uitzicht op de golfbaan en de schitterende natuur. De zeer ruime slaapkamer is voorzien van een moderne badkamer met ligbad, zwevend toilet, dubbele wastafel, douche en vloerverwarming. Deze slaapkamer heeft tevens een ruime inloop kleedruimte met op maat gemaakte kastenwand.


Het appartement, gesticht in 2007/2008 en gebouwd met GIW-garantie, is voorzien van alle mogelijke luxe en comfort zoals bijvoorbeeld een alarminstallatie, elektrische sunscreens, en een video-intercominstallatie.

BIJZONDERHEDEN

• Woonoppervlakte (Nen 2580) ca. 172 m², inhoud ca 500 m³
• Gebouwgebonden buitenruimte 20 m²
• Combi Cv-ketel Bouwjaar 2011
• Woonkamer, hal, werkkamer en gedeeltelijk de keuken zijn voorzien van een duurzaam eikenhouten visgraat parketvloer.
• Grote slaapkamer is voorzien van een kleedruimte met op maat gemaakte kastenwand en badkamer
• De gehele woning is volledig geïsoleerd
• Het appartement heeft een eigen Climat systeem (warmte terugwin systeem)
• Overdraagbare GIW garantie
• Vorstvrije op- en afrit
• Elektrische sunscreens
• Videofoon annex intercominstallatie
• Korting op lidmaatschap “Living Well Health en Leisure Centre”
van het Hilton Hotel
• Voor de bewoners zijn lidmaatschappen gereserveerd voor de golfclub.
- Ligging balkon zuiden westen
- Alarminstallatie
- Servicekosten € 315,- per maand
- Inclusief 2 parkeerplaatsen in de afgesloten garage
- Berging
- Balkon en dakterras
- Open haard
- Huurperiode: minimaal 1 jaar en maximaal 24 maanden
 (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest (Soest) Van Weerden Poelmanweg 3768MN Soest

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!