Home / Huis huren / VERHUURD Lage Boog (Nieuwland) 3824 EG Amersfoort

VERHUURD Lage Boog (Nieuwland) 3824 EG Amersfoort

 (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1200
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
85 m²
Bouwjaar 1999
Inhoud 240 m³
Aanvaarding 1 mei 2014
Inrichting Gemeubileerd
Dit 3 kamer appartement is gelegen op de derde verdieping met fraai uitzicht en met winkels en openbaar vervoer op 2 minuten loopafstand. Supermarkt en diverse andere winkels zijn onder in het gebouw gevestigd. Het appartement is goed onderhouden en netjes bewoond. Er zijn twee mooie slaapkamers en het appartement heeft een goede sfeer.
DIT APPARTEMENT WORDT VERHUURD ONDER DE LEEGSTANDSWET

Keurig onderhouden en leuk gelegen driekamerkappartement met zonnig balkon op het westen (middag en avond zon!) en een berging in de onderbouw. De woning is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de wijk Nieuwland op directe loopafstand van het winkelcentrum “De Nieuwe Hof”, openbaar vervoer en scholen. Uitvalswegen (A1) bevinden zich in de directe nabijheid.


Indeling:

Hoofdentree, hal, trappenhuis en lift, interne galerij naar het appartement. Entree, hal met meterkast, toilet, doorgang naar de woonkamer, de woonkamer heeft uitzicht over de straat en de omliggende wijk. Van hieruit is er toegang naar het balkon. De open keuken is netjes en voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, kookplaat, afzuigkap.

Vanuit de grote slaapkamer is er eveneens toegang naar het balkon. De kleinere kamer ligt aan de rustige binnenkant van het gebouw. De badkamer is ruim en voorzien van douche cabine en wastafel. De wasmachine staat in de separate berging hier is verder volop bergruimte.
-  DIT APPARTEMENT WORDT VERHUURD ONDER DE LEEGSTANDSWET
-  Berging
-  Balkon
-  Huurperiode minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden
-  Servicekosten bedragen EUR 103,26 per maand
-  Huisdieren zijn niet toegestaan
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort (Nieuwland) Lage Boog 3824 EG Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!