Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Puntenburgerlaan (Centrum) 3812CA Amersfoort

Te huur Puntenburgerlaan (Centrum) 3812CA Amersfoort

 (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort
Huurprijs
€ 900
Huis ID
1205
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
85 m²
Inhoud 255 m³
Aanvaarding 01 juli 2013
Inrichting Gemeubileerd
Aan de rand van het Eemkwartier, in de de nabijheid van zowel station als centrum. Is dit schitterende 3-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex aan de Puntenburgerlaan.
Goed onderhouden 3-kamerappartement gelegen in het appartementencomplex met luxe appartementen. Het appartement bevindt zich tussen Eemplein en NS-station en heeft hierdoor een optimale ligging ten opzichte van het centrum en station, beiden op 5 minuten loopafstand van het complex.


Indeling:

Tweede verdieping:
Entree. U komt binnen in de gang welke toegang heeft tot alle vertrekken van het appartement. In de gang bevinden zich het toilet, de meterkast, badkamer, de aparte wasruimte, de twee slaapkamers en woonkamer. De woonkamer is zeer modern en hoogwaardig gemeubileerd dat geldt zowel voor de woonkamer als de slaapkamers. De woonkamer is voorzien van een open keuken, deze is voorzien van een inbouwkeuken met koelkast, inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en afzuigkap. Tevens beschikt de woonkamer over een frans balkon en geeft toegang tot een tweede balkon gelegen op het zuid-oosten. Dit balkon is tevens bereikbaar vanuit de grote slaapkamer. De tweede kamer kan gebruikt worden als extra slaap/werkkamer. In de gang is er een berging gelegen en deze is voorzien van een wasmachine en droger. In de badkamer is er een ligbad en inloopdouche aanwezig.

De gehele woning is voorzien van een licht houten laminaat vloer.
- Berging
- Parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
- Lift
- Frans balkon in de woonkamer en balkon zuid-oosten
- Fietsen kunnen eventueel meeverhuurd worden
- Huisdieren en rokers zijn niet toegestaan
- Kinderen vanaf 8+ jaar
- Servicekosten bedragen EUR 143,68 per maand
- Huurperiode is 12 maanden
 (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort (Centrum) Puntenburgerlaan 3812CA Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!