Home / Huis huren / VERHUURD Achter de Arnhemse Poortwal (Centrum) 3811LZ Amersfoort

VERHUURD Achter de Arnhemse Poortwal (Centrum) 3811LZ Amersfoort

 (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1206
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
103 m²
Bouwjaar 1930
Inhoud 309 m³
Aanvaarding 1 maart 2016
Inrichting Gestoffeerd

Middenin de binnenstad, aan het winkelgedeelte Amicitia, treft u op de eerste etage dit aantrekkelijke 3-kamer appartement aan. Het twee verdieping tellende appartemen is onder andere voorzien van 3 slaapkamers, een dakterras, schuur en berging.

Midden in de gezellige winkelstraat van Amersfoort is gelegen dit 3-kamperappartememt. Amersfoort heeft een veelzijdig aanbod van moderne winkels, restaurants en gezellige terrasjes aan de pleinen en singels die door Amersfoort heen slingeren. Dat Amersfoort bovendien zeer centraal gelegen is t.o.v. uitvalswegen als A1 en A28 behoeft zeker geen betoog. Kortom: Amersfoort beantwoordt aan al uw wensen als het gaat om prettig wonen en leven!


Indeling:
U komt binnen in een hal en via een trap bereikt u de eerste etage.

Eerste etage:
Entree, ruime hal vanwaaruit je toegang krijgt naar alle vertrekken op de eerste verdieping, waar een inbouwkast is gelegen die gebruikt kan worden als bergruimte. Rechts treft u een dichte keuken aan welke voorzien is van een kookplaat met afzuigkap. In de keuken blijft het gasfornuis en de afzuigkap achter. Via de keuken is er een deur naar het kleine buitenplaats en in de keuken is er een deur naar de douchecabine. Naast de keuken is de eerste slaapkamer gelegen voorzien van een wastafel en inbouwkasten zowel leg als hang. Via de hal kom je bij de royale woonkamer met een open eetruimte. De woonkamer en de hal geven toegang tot een groot dakterras voorzien van een schuur. 

Tweede etage:
Middels de vaste trap bereikt u de 2de tevens bovenste verdieping met toegang tot de eerste ruime slaapkamer. Op de overloop is er een deur aanwezig om buiten even een heerlijk kopje koffie te drinken in de zon. Tevens is op deze verdieping de tweede slaapkamer aanwezig.

- Dakterras
- Schuur
- Interne berging
- Parkeren middels parkeervergunning
- Boiler is gehuurd, dient overgenomen te worden kosten EUR 10,75 per maand
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg

 (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort (Centrum) Achter de Arnhemse Poortwal 3811LZ Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!