Home / Huis huren / VERHUURD Goudsbloemstraat (Soesterkwartier) 3812 WT Amersfoort

VERHUURD Goudsbloemstraat (Soesterkwartier) 3812 WT Amersfoort

 (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1215
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
136 m²
Bouwjaar 1935
Perceeloppervlak 300 m²
Inhoud 340 m³
Aanvaarding direct
Inrichting Gestoffeerd
Op een mooie locatie gelegen royaal uitgebouwde en in goede staat verkerende hoekwoning op groot perceel grond (ca. 300 m²) met dubbele garage. Het winkel- en stadscentrum, lagere scholen en bos, zijn op korte afstand gelegen.

Op een mooie locatie gelegen royaal uitgebouwde en in goede staat verkerende hoekwoning op groot perceel grond ( ca. 300 m²) met dubbele garage. Het winkel- en stadscentrum, lagere scholen en bos, zijn op korte afstand gelegen.

INDELING:

Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de entree die uitkomt op een grote L- vormige woonkamer met aansluitend een ruime dichte eetkeuken welke is voorzien van een antraciet grijze parketvloer, en inbouwapparatuur zoals een (Amerikaanse) koel/vriescombinatie, combi magnetron en een kookunit. Aan de overzijde van het keukenblok bevindt zich een kleine werkplek. Vanuit de keuken komt u in een modern toilet alsmede een bijkeuken met achteringang.
In de hal is de trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
De overloop is voorzien van een dakkapel waardoor een licht en ruim karakter ontstaat. Via de overloop bereikt u een kleine hobbykamer en 2 slaapkamers die allen zijn voorzien van een dakkapel.

De moderne badkamer beschikt over een ligbad, een hangend toilet en een wastafelmeubel. Een vaste trap leidt naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Welke voorzien is van een dakkapel en als (berg)zolder in gebruik is. Tevens bevindt zich hier de c.v. opstelling.

Tuin:
De riante onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het Noorden. Echter door zijn diepte en breedte is de zon vrijwel de gehele dag aanwezig.
Op het perceel bevindt zich een eigen oprit, ruime dubbele stenen garage met separaat een verwarmde berging met wasmachine aansluiting.

- Huurperiode: minimaal 1 jaar, maximaal in overleg
- Eigen oprit met vrijstaande stenen garage
- Grote zonnige tuin
- 2 slaapkamers voorzien van dakkapel
 (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort (Soesterkwartier) Goudsbloemstraat 3812 WT Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!