Home / Huis huren / VERHUURD Grebbestraat (Soesterkwartier) 3812JE Amersfoort

VERHUURD Grebbestraat (Soesterkwartier) 3812JE Amersfoort

 (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1220
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
86 m²
Bouwjaar 1930
Perceeloppervlak 104 m²
Inhoud 258 m³
Aanvaarding 1 augustus 2013
Inrichting Gestoffeerd
Heerlijke 4-kamer tussenwoning gelegen in het Soesterkwartier, de woning wordt van binnen en buiten geverfd en de badkamer en keuken zullen worden vernieuwd. Interesse in een gunstig gelegen woning waar u helemaal niets meer aan hoeft te doen? Reageer dan snel!
Deze karakteristieke en zeer goed onderhouden jaren ’30 uitgebouwde tussenwoning met zonnige achtertuin op het westen is gelegen in het sfeervolle Soesterkwartier, op korte afstand van het NS station Amersfoort, de binnenstad, winkels, scholen, speeltuin ‘De Rivierenwijk’, bos Birkhoven en sportpark. De woning wordt voor de ingangsdatum van verhuur van binnen en buiten geverfd. Tevens zal er een renovatie plaatsvinden, zo komt er een nieuwe badkamer met een inloopdouche, een nieuw toilet, nieuwe keuken met een nieuwe vloer en koelkast, oven, magnetron. De huiskamer wordt voorzien van een nieuwe vloer.

Indeling:

Entree/hal. Trapkast met meterkast, toilet. Ruime en lichte woonkamer, met een keuken voorzien van modern apparatuur. Deur naar de zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin, waar tevens een stenen schuur staat.

1e verdieping:
Overloop. 2 slaapkamers met op de overloop een berging voorzien van wasmachine en droger aansluiting. De badkamer wordt voorzien van een inloopdouche. Er is een dakterras aanwezig, maar doordat het herkwerk zal worden verwijderd is deze officieel niet toegankelijk.

2e verdieping:
Zolder met een slaapkamer.
- Huisdieren zijn in overleg
- Rokers zijn niet toegestaan binnenshuis
- Stenen schuur
- Bezichtigingen kunnen na 11 juli 2013 worden ingepland i.v.m. verbouwingen
- Tuin op het zuidwesten
- Openbare parkeerplaatsen voor de deur
- Huurperiode is minimaal 1 jaar en maximaal is in overleg
 (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort (Soesterkwartier) Grebbestraat 3812JE Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!