Home / Huis huren / VERHUURD Duifpolder (Vathorst) 3825 JD Amersfoort

VERHUURD Duifpolder (Vathorst) 3825 JD Amersfoort

 (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1222
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
135 m²
Bouwjaar 2005
Inhoud 320 m³
Aanvaarding direct
Inrichting Gestoffeerd
Het Lint is centraal gelegen in de wijk Vathorst, rondom de Oude Veenweg met zijn oude bomen en houtwallen. In de nabijheid bevinden zich de uitvalswegen A28 en A1, het NS station en het winkelcentrum, terwijl op loopafstand veel scholen en kinderdagverblijven, restaurants, het multifunctionele cultuurgebouw “De Kamers”, de kinderboerderij en speeltuintjes zijn.
Ruime 4-kamer eengezinswoning in de wijk Vathorst

Indeling:

Begane grond:

Zeer ruime hal
Meterkast
Toiletruimte met laaghangend toilet en fontein
Riante woonkamer met twee openslaande deuren naar de tuin gelegen op het zuiden
Een vide zorgt voor extra lichtinval
Open keuken met inbouwapparatuur.

Deze ruime eengezinswoning (type Fuchsia) ligt in het vrij nieuwe stadsdeel van Amersfoort in de wijk Vathorst. Amersfoort is een gezellige stad waar altijd wel iets valt te beleven. De stad ligt centraal in het land, met snelwegen naar alle richtingen en met prima openbaar vervoerverbindingen. In de wijk treft u alle voorzieningen waar u behoefte aan kunt hebben: zorg, onderwijs, sport, cultuur en winkelcentra.

De woning is mooi en luxe afgewerkt. In de open keuken treft u een motorloze afzuigkap en een magnetron, koelkast- en elektrische kookplaat aan.

De woning is aangesloten op een stadsverwarmingssysteem welke de woning voorziet van verwarming en warm tapwater. In de woning is een individueel afleveringsstation in de meterkast geïnstalleerd.
- Huurperiode: minimaal 1 jaar en maximaal voor onbepaalde tijd
- De woning is voorzien van voor-en-achter tuin
- Voldoende parkeergelegenheid
 (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort  (Vathorst) Duifpolder 3825 JD Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!