Home / Huis huren / VERHUURD Anna Horstinkstraat (Weesp) 1382 MN Weesp

VERHUURD Anna Horstinkstraat (Weesp) 1382 MN Weesp

 (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1231
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
130 m²
Bouwjaar 2010
Inhoud 362 m³
Aanvaarding direct
Inrichting Kaal
Deze exclusieve appartementen bieden u maximaal woongenot!
Het complex "Leeuwenveld II" is gelegen aan de rand van het sfeervolle plaatsje Weesp. De nog beschikbare appartementen, waarvan een penthouse!, liggen aan de rand van Leeuwenveld II langs het water van de grachten. Het gebouw heeft een bijzondere architectuur met een uniek gevelbeeld. Hierdoor ontstaat de bijzondere sfeer van de prachtige grachtenpanden uit vorige eeuwen.

Op zoek naar ruimte, comfort en luxe ...wij hebben nog enige appartementen beschikbaar!!

Weesp ligt op een uitstekend bereikbare locatie aan de A1 tussen Amsterdam en het Gooi, omringd door prachtig landschap,  aan de rand van de stad en op loopafstand van het centrum en het NS-station.

De appartementen zijn voorzien van een politiekeurmerk "veilig wonen" en een "energie label A" voor een duurzaam huishouden.

Indeling:

Dit 4-kamerappartement (Type L2) met riante woonkamer en open keuken bevindt zich op de begane grond van het appartementencomplex.
Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer.
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De ligging van het balkon is ZO met uitzicht op het water. De luxe badkamer beschikt over een douche en wastafel. Op de begane grond is een berging aanwezig. Een parkeerplaats is bij de woning inbegrepen. Deze bevindt zicht op het plein bij het gebouw.

- Eigen parkeerplaats
- Ligging aan water, park, drukke toegangsweg met een vrij uitzicht
- Niet gestoffeerd
- Huurperiode minimaal 1 jaar, maximaal onbeperkt (huurovereenkomst voor onbepaalde tijd)
- Huurprijs: € 1.193,50 dit is inclusief een huurkorting van € 108,50 voor het eerste huurjaar, na 12 maanden wordt de huurprijs € 1.302,-
- Servicekosten: € 70,--
- Om in aanmerking te komen voordit aanbod dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Als richtlijn kunt u hanteren: kale huurprijs x 4 = bruto inkomen per maand ( een 2e   inkomen kan voor 50% worden meegenomen in de berekening) Tevens kunt u uw vakantiegeld in de berekening meenemen, eventuele financiële verplichtingen worden van uw inkomen afgetrokken. Bij zelfstandig ondernemerschap dient u o.a. minimaal 2 jaar aan bedrijfsgegevens te kunnen overleggen, toewijzing geschiedt in dit geval ten alle tijden in combinatie met een bankgarantie. Ook de senioren zijn van harte welkom vraag naar de mogelijkheden wat betreft inkomen.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 

 (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp  (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp  (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp  (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp  (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp  (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp  (Weesp) Anna Horstinkstraat 1382 MN Weesp

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!