Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Koninginnelaan (Soest) 3762DJ Soest

Te huur Koninginnelaan (Soest) 3762DJ Soest

 (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest
Huurprijs
€ 750
Huis ID
1237
Type woning
Woning
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
80 m²
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlak 800 m²
Inhoud 240 m³
Aanvaarding direct
Inrichting Gestoffeerd
Op de Koninginnelaan te Soest staat de goed onderhouden en mooi verlichte vrijstaande 3-kamer recreatiewoning, voorzien van een open keuken, ruime badkamer en twee kleine slaapkamers. De woning wordt omringd door een rustige en prachtige locatie. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

De recreatiewoning is vrijstaand en gelegen achter een woning, waardoor van de tuin gezamenlijk gebruikt gemaakt dient te worden. Nabij de woning bevinden zich winkels, uitvalswegen en bosgebieden. De privacy is groot, omdat de woning uit het gezichtsveld staat van de hoofdwoning.

Indeling:

Begane grond:
Entree voorzien van een garderobe en wasmachine en drogeraansluiting. Toegang tot de open keuken en woonkamer. Naar wens is er eventueel de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine, droger, koelkast en vriezer, Deze zijn in goede staat maar zullen bij defect niet vervangen worden. Middels de lichte en ruime woonkamer is er toegang tot een gang waarna u zich bevindt in de badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. In het midden van de woonkamer bevindt zich een draaitrap richting het bovengedeelte.

1e verdieping:
Middels de trap bereikt u de goed verlichte overloop met prachtig groen uitzicht. Hier zou u een bureau kunnen plaatsen. Verder bevinden zich boven nog twee slaapkamers beide voorzien van bergruimte. De plafonds van de slaapkamers lopen in een punt waardoor het kleiner uitvalt.

Naast de woning is een schuur aanwezig en u kunt gemakkelijk uw auto kwijt op eigen terrein.
 

- De kosten voor gas, water, licht, gemeentelijke belastingen, internet en televisie bedragen EUR 125,- per maand
- Gedeelde tuin
- Schuur
- Parkeerplaatsen op eigen terrein, tevens is het aan de straat openbaar parkeren 
- Huisdieren; honden zijn niet toegestaan
- Gelieve niet te roken in de woning
- Het gebruikersdeel van de gemeentelijke belastingen worden niet doorberekend aan de huurder
- Huurperiode is minimaal 12 maanden en maximaal in overleg
 (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest (Soest) Koninginnelaan 3762DJ Soest

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!