Home / Huis huren / VERHUURD Beereveld (Schothorst) 3813xa Amersfoort

VERHUURD Beereveld (Schothorst) 3813xa Amersfoort

 (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1246
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
150 m²
Bouwjaar 1984
Perceeloppervlak 123 m²
Aanvaarding 1 maart 2016
Inrichting Gestoffeerd

Aan de Beereveld te Amersfoort in het Schothorsterpark staat deze ruime en goed onderhouden 5 kamertussenwoning. Met vier ruime slaapkamers, openbaar parkeren, een heerlijke achtertuin voorzien van een houten schuur. Kortom een heerlijke woning in een geliefde wijk!
 

Gezellige, ruime tussenwoning, een houten schuur, openbaar parkeren en een mooi aangelegde besloten tuin in de zeer kindervriendelijke wijk Schothorst in Amersfoort. De woning ligt nabij winkels, scholen, het Schothorsterpark, Een bus station, het NS station Amersfoort Noord, centrum van Amersfoort met diverse winkels. Voor mensen die van buitensporten houden zoals hardlopen, fietsen enzovoort ligt het mooie Hoogland West op drie tot vijf loopminuten. De woning heeft aan de voorkant een open uitzicht.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, kapstok, meterkast, toilet, trap naar boven en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim, met op de vloer een bamboevloer, vloerverwarming, een trapkast en voorzien van een open keuken. De inbouwkeuken is voorzien van een koelkast met vriezer,een gaskookplaat 5 pits, twee ovens en een grill, vaatwasser en afzuigkap. Middels de woonkamer is er een deur die toegang geeft tot de zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden. Hier is tevens een houten schuur aanwezig en een achterom. Via de poort bereikt u de gezamenlijke speeltuin.

Eerste verdieping:
Drie ruime en goed verlichte slaapkamers. Een slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Hier bevindt zich tevens de badkamer, welke voorzien is van een bad met douche, een wastafel en een extra toilet.

Tweede verdieping:
Wanneer u de tweede verdieping bereikt stapt u eerst in een soort hal / kamer, wat u zou kunnen gebruiken als bergruimte of werkkamer. Hier bevindt zich er veel opbergruimte en er is tevens een vide aanwezig. In deze ruimte is tevens een aparte kamer met een wasmachine en drogeraansluiting, ook is hier een wastafel aanwezig. Via de bergruimte/werkkamer is er middels een tweede deur toegang tot de ruime slaapkamer voorzien van drie ramen met uitzicht op de achtertuin.
 

- Verhuur middels diplomatenclausule
- Voor- en achtertuin
- Schuur
- Gezamenlijke speeltuin nabij de woning met een glijbaan, peuterschommel en tafeltennistafel
- Huisdieren zijn in overleg
- Roken is niet toegestaan in de woning
- Huurperiode is minimaal 6 maanden tot 12 maanden, langer in overleg
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

 (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort (Schothorst) Beereveld 3813xa Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!