Home / Huis huren / VERHUURD Waterlelie (Nieuwland) 3824GJ Amersfoort

VERHUURD Waterlelie (Nieuwland) 3824GJ Amersfoort

 (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1253
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
140 m²
Bouwjaar 1998
Perceeloppervlak 172 m²
Inhoud 350 m³
Aanvaarding 1 september 2016
Inrichting Gestoffeerd

Zeer moderne en goed onderhouden 4-kamerwoning voorzien van een fraaie overtuin, waar u direct in kunt! Gelegen in de mooie wijk Nieuwland, voorzien van een eigen parkeerplaats.

Moderne 4-kamer woning een eigen parkeerplaats en een fraaie voortuin. Schitterend gelegen aan het water in een aantrekkelijke jonge wijk "Nieuwland" te Amersfoort. Deze woning heeft een balkon op het noorden met een prachtig uitzicht en een sfeervolle terrastuin met uitzicht over waterpartij. Op loopafstand van diverse faciliteiten zoals scholen, sportvoorzieningen en het winkelcentrum ‘’De Nieuwe Hof’’.

Indeling:
Entree voordeur en een entree via de berging/washok waarna u de hal kunt bereiken. Via de voordeur komt u terecht in de mooi verlichte hal, toilet, trap naar eerste verdieping en deur naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, zeer ruim en goed verlicht door de vele ramen die leiden naar de tuin gelegen op het zuiden. Hier is een elektrische zonnewering aanwezig. In de tuin staat een houten schuur en de grasmaaier zal achterblijven. Er is een half open keuken voorzien van een losstaande koelkast, vriezer, keramische kookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap. Tevens is er naast de keuken een bergkast aanwezig.

Eerste verdieping:
De eerste slaapkamer is voorzien van een houten vloer en een balkon. De twee overige kamers zijn voorzien van een laminaat vloer en inbouwkasten, de kamers aan de achterzijde zijn voorzien van zonnewering. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel, bad en een extra toilet. Boven de badkamer is er een vliering aanwezig.
 

- Houten schuur
- Zonne-energie
- Voor- en achtertuin (gelegen op het zuiden)
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Roken in de woning is niet toegestaan
- Eigen parkeerplaats voor de deur en voldoende openbaar parkeren
- Balkon
- Huurperiode is minimaal 12 maanden 
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 

 (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort (Nieuwland) Waterlelie 3824GJ Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!