Home / Huis huren / VERHUURD Otelloplaats (Schuilenburg) 3816TV Amersfoort

VERHUURD Otelloplaats (Schuilenburg) 3816TV Amersfoort

 (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1254
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
96 m²
Bouwjaar 1968
Inhoud 288 m³
Aanvaarding In overleg
Inrichting Kaal

Aan de Otelloplaats staat dit zeer ruime en mooi opgezette 4-kamer appartement. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, voorzien van een balkon, lift en voldoende parkeergelegenheid. De wijk Schuilenburg is een rustige en groene wijk gelegen op 10 minuten afstand van de binnenstad.

Prachtig gelegen en zeer ruim opgezet 4-kamer appartement van bijna 100 m2, gelegen op de vierde verdieping van het appartementencomplex met lift. De appartementen aan de Otelloplaats staan bekend om de prachtige grote woonkamer met enorme ramen, die het licht ook op de donkerste dagen optimaal binnenlaten. Door de breedte van de woonkamer en de aansluitende studeer-/eetkamer is de ruimtebeleving geweldig! Het appartement is gelegen in de rustige en groene wijk Schuilenburg, met winkelcentrum Euterpeplein en park Randenbroek op loopafstand. Bovendien is de binnenstad van Amersfoort op 10 minuten fietsafstand en ligt het appartement gunstig ten opzichte van de A1 en A28. Door de nieuwe fietstunnel is het natuurgebied De Schammer (wandel- en fietsgebied) nu nog meer binnen handbereik.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Centrale ingang met intercom en brievenbussen op de begane grond. Via de lift of het trappenhuis is het appartement op de vierde verdieping te bereiken.

Woonlaag 4:
Portiek voor twee appartementen met lift en trappenhuis.
Entree in ruime hal met vaste kast voor bijvoorbeeld garderobe en kast met CV-opstelling. Zeer lichte woonkamer aan de achterkant van het gebouw. Aan de woonkamer grenst de extra kamer, die vaak gebruikt wordt als eetkamer of studeerkamer, maar die ook als slaapkamer gebruikt kan worden. Deze kamer geeft toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten. Aan de centrale hal grenzen ook de beide slaapkamers (aan de koele kant van het gebouw) en de badkamer. Die is netjes ingericht met een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Het toilet is separaat en al net zo netjes. De keurige keuken tenslotte ligt aan de voorkant van het gebouw. Het is fijn om tijdens het koken de schuifpui in de keuken naar het kleine balkon aan de voorkant open te kunnen zetten.
Natuurlijk hoort er bij het huis een berging in de onderbouw, geschikt voor meerdere fietsen en de andere gebruikelijke spullen. Het parkeerterrein bij het gebouw is groot genoeg voor alle bewoners, dus geen gezoek naar een plekje!
- Schuur
- Balkon
- Lift
- Voldoende parkeerplaatsen bij het parkeerterrein
- De service kosten bedragen EUR 36,- per maand
- Huur- en inkomenseisen zijn als volgt:

1. Een minimaal NETTO inkomen van ca. € 2.000,= per maand, uitgaande van één inkomen.
2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring
3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder
4. Minimaal 1 maand borg bij vooruitbetaling of bankgarantie.
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar.
 (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort (Schuilenburg) Otelloplaats 3816TV Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!