Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Verdiweg (Schuilenburg) 3816KP Amersfoort

Te huur Verdiweg (Schuilenburg) 3816KP Amersfoort

 (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort
Huurprijs
€ 750
Huis ID
1256
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
96 m²
Bouwjaar 1968
Inhoud 260 m³
Aanvaarding In overleg
Inrichting Kaal
In Schuilenburg staat dit prachtig gelegen ruime (bijna 100m2) 4 kamer appartement. Het is gelegen op de zevende verdieping en voorzien van een lift. Het appartement beschikt over vele ramen wat zorgt voor veel lichtinval. Tevens is er een balkon en schuur aanwezig. Parkeren kunt u voor de deur.
Prachtig gelegen en zeer ruim opgezet 4 kamer appartement van bijna 100 m2, gelegen op de zevende verdieping van het appartementencomplex met lift. Heeft u behoefte aan een royaal opgezet appartement voor een betaalbare prijs? Dan moet u beslist eens hier komen kijken! De appartementen aan de Verdiweg staan bekend om de prachtige grote woonkamer met enorme ramen, die het licht ook op de donkerste dagen optimaal binnenlaten. Door de breedte van de woonkamer en de aansluitende studeer-/eetkamer is de ruimtebeleving geweldig! Ook de hal is ruim, terwijl de overige ruimten prima bemeten zijn. Het appartement is gelegen in de rustige en groene wijk Schuilenburg, met winkelcentrum Euterpeplein en park Randenbroek op loopafstand. Bovendien is de binnenstad van Amersfoort op 10 minuten fietsafstand en ligt het appartement gunstig ten opzichte van de A1 en A28.

De indeling is als volgt:
centrale ingang met intercom en brievenbussen op de begane grond. Via de lift of het trappenhuis is het appartement op de tweede verdieping te bereiken.

Entree in ruime hal met vaste kast voor bijvoorbeeld garderobe en kast met CV-opstelling. Zeer lichte woonkamer . Aan de woonkamer grenst de extra kamer, die vaak gebruikt wordt als eetkamer of studeerkamer, maar die ook als slaapkamer gebruikt kan worden. Deze kamer geeft toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten. Aan de centrale hal grenzen ook de beide slaapkamers en de badkamer. Die is netjes ingericht met een ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting. Het toilet (met fontein) is separaat en al net zo netjes. De keuken tenslotte ligt aan de voorkant van het gebouw. Het is fijn om tijdens het koken de schuifpui in de keuken naar het kleine balkon aan de voorkant open te kunnen zetten.

Natuurlijk hoort er bij het huis een berging in de onderbouw, geschikt voor meerdere fietsen en de andere gebruikelijke spullen. Het parkeerterrein bij het gebouw is groot genoeg voor alle bewoners, dus geen gezoek naar een plekje!

- Lift
- Schuur
- Balkon
- De servicekosten bedragen EUR 40,- per maand

De huur- en inkomenseisen zijn als volgt:

1. Een minimaal NETTO inkomen van ca. € 1.900,= per maand, uitgaande van één inkomen.
2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring
3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder
4. Minimaal 1 maand borg bij vooruitbetaling of bankgarantie.
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar.
6. Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid

 (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort  (Schuilenburg) Verdiweg 3816KP Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!