Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Trekvogelweg (Liendert) 3815LD Amersfoort

Te huur Trekvogelweg (Liendert) 3815LD Amersfoort

 (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort
Huurprijs
€ 575
Huis ID
1258
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
73 m²
Bouwjaar 1968
Inhoud 220 m³
Aanvaarding In overleg
Inrichting Kaal

Een drie kamerappartement met een fantastisch uitzicht. Het appartement is gelegen op de achtste verdieping. Tevens is hier een lift, balkon en schuur aanwezig. Het parkeren is openbaar.

3-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT VANAF DE 8e VERDIEPING

Gunstig gelegen tegen de groengordel in de wijk Liendert vindt u dit 3 kamer appartement met een woonoppervlak van circa 75m2.
Het appartement ligt op de bovenste verdieping en heeft een balkon met zonnescherm (op het westen ) over de gehele breedte van de woon- en zijkamer. Op circa 10 minuten fietsafstand ligt het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort, alsook het winkelcentrum aan het Neptunusplein. Bij het appartement is voldoende parkeerruimte aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via de lift of het trappenhuis bereikt u het portiek met twee appartementen. Hier is een extra berging die bij het appartement hoort.
Vervolgens komt u in de ruime hal van het appartement, met de meterkast, het toilet en de badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.
De ruime slaapkamer biedt uitzicht op de groene zone achter het appartementengebouw. De keuken is licht en ruim en is voorzien van een eenvoudige inbouw. In de lichte woonkamer (28m2) is de toegangsdeur naar het royale en zonnige balkon. Aansluitend is een zijkamer die gebruikt is als eet- of werkkamer maar ook als 2e slaapkamer kan worden benut.
De ramen zijn voorzien van dubbel glas. Op de begane grond is een ruime berging.
- Balkon
- Schuur
- Lift
- De servicekosten bedragen EUR 35,- per maand
- Voorschot stookkosten EUR 75,- per maand

Huur- en inkomenseisen:
-minimale bruto inkomen bedraagt 4x de huurprijs
-borg bij vooruitbetaling of bankgarantie
-minimale huurtermijn van 1 jaar
-gunning van het huurcontract door de verhuurder
-benodigde documenten : 3 meest recente ( opvolgende) salarisstroken
kopie legitimatie
 (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort (Liendert) Trekvogelweg 3815LD Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!