Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Weteringkade (Vathorst) 3826AW Amersfoort

Te huur Weteringkade (Vathorst) 3826AW Amersfoort

 (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort
Huurprijs
€ 1.450
Huis ID
1259
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
160 m²
Bouwjaar 2010
Perceeloppervlak 191 m²
Inhoud 530 m³
Aanvaarding In overleg
Inrichting Gestoffeerd
Ruime 3- kamer hoekwoning met drie slaapkamers en een riante tuin op het zuidoosten. De woning heeft een terras aan de waterzijde.
Deze bijzondere waterwoning ligt in De Laak, het ‘Grachtenrijk’ in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden treft u in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.

In De Laak, op nog geen honderd meter van de woning, ligt tevens een van de grootste stadsparken van Amersfoort: het Laakpark. Met twee hectare een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste achtertuin die u zich wensen kan.

Ruime hoekwoning met 3 slaapkamers en een riante tuin op het zuidoosten. De woning heeft een terras aan de waterzijde.

Indeling:

Begane grond:
Aanloop via de tuin welke is voorzien van een bergschuur. Entree met hal, toilet en meterkast. Grote open leefkeuken (ca. 25 m2) en woonkamer (ca. 35 m2) via enkele treden bereikbaar. De woonkamer heeft een grote raampartij en deur naar het terras aan de waterzijde. De keuken heeft openslaande deuren naar de tuin. Open trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop met 2 slaapkamers – 1 met uitzicht over het water en met uitzicht op het stadspark - en bergruimte met cv-installatie en aansluiting voor wasmachine.

2e verdieping:
Overloop met grote ouderslaapkamer met zowel uitzicht over het water als over de tuin, ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.

Waar is het object gelegen?
Deze parel van een “terraswoning”, op een van de meest begerenswaardige locaties van Amersfoort, ligt in de wijk De Laak, het ‘Grachtenrijk’ in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden treft u in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen. Op vijf passen van deze woning ligt tevens een van de grootste stadsparken van Amersfoort: het Laakpark. Met twee hectare een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste voortuin die u zich wensen kan.


- Vrijstaande houten berging
- Achtertuin gelegen op het zuidoosten, bereikbaar via achterom
- De servicekosten bedragen EUR 15,- per maand
- Borg van twee maanden
- Voldoende openbare parkeerplaatsen
- Huurperiode is in overleg met een minimum van 1 jaar
 (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826AW Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!