Home / Huis huren / VERHUURD Weteringkade (Vathorst) 3826 AW Amersfoort

VERHUURD Weteringkade (Vathorst) 3826 AW Amersfoort

 (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1260
Type woning
Woning
Aantal kamers
6
Woonoppervlak
180 m²
Bouwjaar 2010
Inhoud 680 m³
Aanvaarding In overleg
Inrichting Gestoffeerd
Een waterwoning gelegen in de wijk Vathorst met terrassen op het water en een voortuin. De woning telt 5 slaapkamers en een heerlijk park op nog geen honderd meter afstand.
Vorstelijk wonen aan het water in een volledig gestoffeerd ruim gezinshuis (225 m2 en 5 slaapkamers) met spectaculaire woonvertrekken aan het water én 91 m2 tuin op het zonnige zuidoosten. Deze bijzondere torenwoning, aan een van de grachtjes van de wijk ‘De Laak’ in Vathorst, ligt op nog geen honderd meter afstand het prachtige Laakpark. Dit is, met twee hectare, een van de grootste parken in Amersfoort-Noord: een waar speelparadijs voor uw kinderen. De WII kan terug in de kast.

Deze waterwoning is ontworpen om optimaal te genieten van de ruimte in de woning, de zon en het uitzicht over het water. Dit besef van ruimte begint al in de woonkamer en woonkeuken welke beiden maar liefst 7,4 meter breed zijn en in totaal circa 53 m2 vloeroppervlak bieden. De woonkeuken, enkele traptreden lager dan de woonkamer, heeft een plafondhoogte van wel vier meter! U waant zich, kokend aan de waterkant, in een balzaal. Het diner kan worden opgediend in de zon, die vanaf drie uur op uw steiger boven het water valt. Door de goede ligging blijft die zon er ook, tot in de late uurtjes, lang nadat de kinderen al naar bed zijn. Drie van de vijf slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en geven allen toegang tot een balkon. De master bedroom (17,7 m2) aan de tuinzijde heeft zelfs een buitenruimte van 13,5 m2 op het zuiden. In uw ochtendjas kunt u, met volledige privacy, genieten van de eerste stralen zon.

INDELING:

Begane grond:
Entree via eigen tuin (circa 120 m2) met bergschuur op het zuidoosten. Entree met meterkast en toilet gevolgd door riante woonkamer met schuifdeuren naar de tuin en overdekt terras op het zuidoosten. Via enkele traptreden loopt men door naar de woonkeuken aan het water. De woonkeuken is voorzien van grote raampartijen en een schuifpui naar eigen terras op het noordwesten (middag- en avondzon). De keuken heeft een opvallende plafondhoogte van 4,5 meter. De aan- en afvoerleidingen liggen hier klaar voor de keuken waarvoor koper zelf nog zorg moet dragen. Trap in woonkamer biedt toegang tot de eerste slaapverdieping.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers met terrassen op water of tuin en ruim bemeten badkamer aan waterzijde met ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet en fris en modern tegelwerk.

Tweede verdieping:
Overloop, twee slaapkamers (aan voor- en achterzijde) en berging met wasmachineaansluiting. Tevens vlizotrap naar nok. Ruime en lichte nok (14 m2) met cv-installatie (combiketel HR107) en aan beide zijden een raam. Geschikt als speelruimte, logeervertrek of als ruime berging.

LOCATIE:
Deze bijzondere torenwoning aan het water ligt in De Laak, het ‘Grachtenrijk’ in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden treft u in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen. In De Laak, op nog geen honderd meter van de woning, ligt tevens een van de grootste stadsparken van Amersfoort: het Laakpark. Met twee hectare een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste achtertuin die u zich wensen kan.

VOORZIENINGEN:
In De Laak en directe omgeving vindt u alle voorzieningen die u (of uw gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen en van een moderne nieuwe bibliotheek tot een winkelcentrum met onder vele andere een bakkerij, een reisbureau, een slijterij en de Albert Heijn.

BEREIKBAARHEID:
Vanuit uw woning zou u het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met 15 tot 20 minuten fietsen staat u ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw.
- Dakterras
- Balkon
- Tuin gelegen op het zuidoosten
- Vrijstaande houten berging
- Borg twee maanden huur
- Huurperiode is in overleg met een minimum van 6 maanden
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AW Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!