Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Spreeuwenstraat 187 (Schuilenburg) 3815SV Amersfoort

Te huur Spreeuwenstraat 187 (Schuilenburg) 3815SV Amersfoort

 (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort
Huurprijs
€ 650
Huis ID
1279
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
73 m²
Bouwjaar 1970
Inhoud 220 m³
Aanvaarding In overleg
Inrichting Kaal
Voor wie van klussen houdt bieden we dit ruime 3-kamer appartement, wanneer u dit opknapt kunt u er zelfs een jaar huurvrij wonen! Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en heeft een balkon op het westen over de gehel breedte van de woon- en zijkamer.
OP TE KNAPPEN APPARTEMENT

Voor wie klussen kan en wil is dit een unieke mogelijkheid om het eerste jaar zeer goedkoop te wonen. Naast de gebruikelijke verzorging van de vloer en de wanden ,moet nl. de keuken worden voorzien van een nieuwe inbouw en betegeling/stuukwerk, de badkamer en het toilet moeten worden opgeknapt en er moet worden geschilderd. Wie dit goed kan en wil kan het eerste jaar HUURVRIJ WONEN.
Het appartement ligt op de vierde verdieping en heeft een balkon (op het westen) over de gehele breedte van de woon- en de zijkamer. Er is een inpandige berging op de begane grond en een berging op de verdieping naast de entree van het appartement. Op circa 10 minuten fietsafstand ligt het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort, als ook het winkelcentrum aan het Neptunesplein. Bij het appartement is voldoende parkeerruimte aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via de verzorgde centrale entree komt u met de lift bij de portiek met twee appartementen. Vervolgens komt u in de ruime hal van het appartement. Hier is de keuken voorzien van een eenvoudige inbouw met een boiler voor warm water. In de lichte woonkamer is een toegangsdeur naar het royale en zonnige balkon. Aansluitend is een zijkamer die gebruikt kan worden als eet- of werkkamer maar ook als tweede slaapkamer kan worden benut. Er is een badkamer met een wastafel en een douche. En er is een aparte toiletruimte. De ramen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbelglas.

BELANGRIJK !!
Huur- en inkomenseisen:
-minimale bruto inkomen dient 4X de huurprijs te zijn
-borg bij vooruitbetaling of bankgarantie
-minimale huurtermijn van 1 jaar
-gunning van de huurovereenkomst door de verhuurder
-benodigde documenten: werkgeversverklaring
3 meest recente (opvolgende) salarisstroken
kopie legitimatie
- Huurprijs € 650,= per mnd.( na het eerste jaar)
- Servicekosten : € 35,= per mnd.
- Voorschot stookkosten : € 75,= per mnd
- Balkon
- Berging
- Voldoende openbare parkeerplaatsen
- De huurperiode is in overleg
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort  (Schuilenburg) Spreeuwenstraat 187 3815SV Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!