Home / Huis huren / VERHUURD Paulus Buyslaan (Bergkwartier) 3818 LD Amersfoort

VERHUURD Paulus Buyslaan (Bergkwartier) 3818 LD Amersfoort

 (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1280
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
250 m²
Bouwjaar 1911
Perceeloppervlak 648 m²
Inhoud 750 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd
In het Bergkwartier ligt deze prachtige authentieke, vrijstaande villa op een perceel van 648m2. Op loopafstand van diverse voorzieningen zoals de buurtwinkels aan de Utrechtseweg, het intercity NS station en het historische stadscentrum met haar restaurants, winkels, musea en andere vormen van ontspanning.
In het Bergkwartier van Amersfoort ligt deze prachtige authentieke, vrijstaande villa op een perceel van 648m2. Op loopafstand van diverse voorzieningen zoals de buurtwinkels aan de Utrechtseweg, het intercity NS station en het historische stadscentrum met haar restaurants, winkels, musea en andere vormen van ontspanning.

Begane grond
Via de mooie entree komt u in de ruime hal, van hieruit heeft u toegang tot de werkkamer, de eetkamer, woonkamer, de dichte keuken en de provisiekelder. De hal biedt tevens plaats aan het toilet, de meterkast en de trapopgang met bordes. Hier valt de zeer prettig aanvoelende hoogte van maar liefst 3.20m op.

De werkkamer is een zeer aangename ruimte met name door de lichtinval. Ook bij de eetkamer valt de hoogte direct op en krijgt de aanwezigheid van authentieke kamer-en-suite deuren een extra dimensie. Dan de woonkamer met de bij de woning betrokken originele serre. De woonkamer beschikt over een gezellige open haard. Tevens biedt de woonkamer een heerlijk zicht over de tuin hetgeen zeer rustgevend werkt.

De woonkeuken is in 2004 geheel vernieuwd en beschikt over een witte keuken met antraciet, granieten blad en de diverse inbouwapparatuur zoals onder andere een 6 pits gaskookplaat met oven, vaatwasser, koelkast, close-in boiler, Quooker etc.

Vanuit de hal bereikt u de kelder. Naast dat deze zeer geschikt is voor opslag van proviand bevinden zich hier tevens de wasmachine- en de wasdrogeraansluiting.
Via de mooie bordestrap met een enorme hoeveelheid aan licht en zijn prachtige glas-in-lood ramen, bereikt u de 1e verdieping.

Ook op de eerste verdieping valt de prettige hoogte weer op. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Kenmerkend voor de slaapkamers is de enorme ruimte in alle kamers. In iedere kamer kan moeiteloos een 2-persoonsbed worden geplaatst. De eerste slaapkamer beschikt over een erker, de hoofdslaapkamer aan de voorzijde heeft diverse vaste garderobe kasten met uniek systeem om de grote diepte optimaal te gebruiken. De derde slaapkamer, die momenteel dient als slaap/werkkamer, bezit een enorm eigen balkon.
Rest op deze verdieping de eerste -- eveneens zeer ruime - badkamer met dubbele wastafel, extra groot ligbad, douche en zwevend 2e toilet en vloerverwarming.

De tweede verdieping, wederom met een mooie bordestrap en ook hier met veel lichtinval veroorzaakt door de dakkapel in combinatie met de open structuur van de trap, is in 2004 geheel verbouwd tot een zeer comfortabele leefruimte. Vanaf de voorzolder loop je als vanzelf de ruimte in. Rechts treft u de tweede badkamer aan met vloerverwarming, wastafel, 3e toilet en een douchecabine. De badruimte is in een neutrale kleurstelling met witte wandtegels en antracieten vloertegels.
De grote ruimte heeft aan de linkerzijde een grote vaste kast waar de Hoog Rendement CV-combiketel met 200 liter boiler voor optimaal woon- en watercomfort staat opgesteld. De ruimte zelf is nu in gebruik als slaapkamer en dient bovendien als hobbyruimte. Ook hier treft u een dakkapel aan die de toch al royale oppervlakte nog verder vergroot. Naast de dakkapel zorgen twee Velux dakramen voor extra lichtinval. Rest de praktische open bergzolder boven de badkamer voor koffers, kerstspullen, etc.

De woning verkeert in prima staat van onderhoud en beschikt grotendeels over dubbel glas, voldoende elektrische groepen en diverse originele kenmerken zoals paneeldeuren, kamer-en-suite, glas-in-lood en een open haard. Graag tot ziens bij deze mooie vrijstaande woning met tuin rondom en garage.
- Open haard
- Tuin
- Balkon
- Huurperiode is minimaal 1 jaar, maximaal in overleg
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort  (Bergkwartier) Paulus Buyslaan 3818 LD Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!